Saunan rakentajia Victoriassa (Melbourne)?

Aloittaja Kami, heinäkuu 12, 2015, 05:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Kami

Aussi kaverini aloittaa juuri rakentamaan ok taloa Wonthaggissa itselleen. Hän aikoo myös rakentaa saunan.
Onko kellään tiedossa suomalaisia rakennusammattilaisia Melbournen alueelta jonka kanssa hän voisi konsultoida saunan rakentamisessa, jotta tulisi oikeaoppinen sauna?
Cheers !
(There\'s no better beer than VB)

jounij

Suomalainen saunanrakennusfirma Finnleo auttanee mielellään Melbournen alueella ja jopa vähän kauempanakin:
http://www.finnleo.com.au/


Neuvoo
Jouni
Canberra

RUU

Pieni vinkki kiukaan suhteen: täkäläiset rakentajat mielellään myyvät kiukaan hintaan, joka on lähemmäs tuhat taalaa. Me tuotimme omamme Suomesta rautakaupasta ja hinnaksi postikuluineen tuli alle puolet täkäläisestä pyyntihinnasta.

Katso että sähkömiehenne ymmärtää laittaa riittävän ison sulakkeen ja hyvän kaapeloinnin saunaa varten. Jos sähkäri on niitä sellaisia vanhan polven tekijöitä, jotka ovat tottuneet kytkemään paljon tavaraa samaan piiriin talossa, kannattaa ehkä varmistaa että hän hoksaa erottaa saunan omakseen eikä laita siihen kovin paljon muita kytkentöjä samaan.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

sunrise.

Ruun kanssa samaa mieltä kiukaan hinnasta. Juuri pariviikkoa sitten lähetin kiukaan sukulaiselleni Queenslandiin täältä suomesta, tuli yli puolet halvemmaksi kuin että he olisivat ostaneet kiukaan sieltä. Kiuas tulee pakata vain hyvin ja erityisesti vastukset, joiden väliin on hyvä laittaa jotain ettei ne vaurioidu matkan aikana.

Kiuas maksoi 140€ ja lentorahti 104€, perillä paketti oli kahdeksassa arkipäivässä. 6kw kiuas painaa pakattuna juuri alle 15kg mikä onkin painorajana ettei lähetyskulu nouse seuraavaan kategoriaan.

MH

Minulta ääni myös Finnleolle, siellä  Tossavaisen Marko osaa varmasti auttaa sauna asioissa. Työn puolesta on tullut hommailtua sieltä osia ja palvelu on pelannut loistavasti.

Kanteletar

Aiheeseen liittyva kysymys olisi minullakin: Onko Australiasta mahdollista loytaa puukiuasta? Uutta tai kaytettya? Olemme aikeissa rakentaa oman saunan, mutta aurinkopaneeleille sahkokiuas ei sovi. Puukiuas olisi muutenkin mukavampi ja polttopuitakin on omasta takaa riittavasti. Kiitos kaikesta avusta.