Kauanko employer sponsored visa on voimassa?

Aloittaja pearlboa, syyskuu 05, 2013, 01:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

pearlboa

Hei!

Kauanko tuo employer sponsored visa on voimassa siitä lähtien kun työnantaja sen sponssaa? Jos esim. saan sponsorin Australiasta WH visan aikana ja haluaisin suorittaa tutkinnon loppuun Suomessa ennen kun menen sponsorille töihin?  Onko tuohon jonkunlaista sääntöä?

Anssi

Eiköhän noi kaikki säännöt löydy Immin sivuilta. Skilled independent-viisumilla piti muistaakseni ainakin käydä maassa vuoden sisällä myöntämisestä.

RUU

Ulkomailla oleville myonnetyissa viisumeissa on normaalisti yhden vuoden mittainen jakso viisumin myontamisesta, jonka kuluessa pitaa saapua maahan. Sponsoroinnilla ei ole sen kanssa mitaan tekemista, vaan se on eri tapahtuma koko viisumiprosessissa.

Viisumihan on sitten voimassa sen mukaan, mita siihen on merkitty. Maaraaikaiset niin pitkaan kuin viisumiluokka sallii ja sponsori on sita hakenut (esim 457 korkeintaan nelja vuotta) ja pysyvat (esim ENS) ikuisesti. Huomaa kuitenkin, etta pysyvissa viisumeissa saat saapua maahan matkoiltasi sen kanssa vapaasti viiden vuoden ajan, sen jalkeen pitaa hakea Returning Resident -viisumia.

Sinun kannaltasi oleellisin kysymys kuitenkin talla hetkella saattaa olla opiskelusi: on vaikea nahda syyta, miksi tyonantaja haluaisi sponsoroida viisumin henkilolle, joka ei kuitenkaan ole kaytettavissa pitkaan aikaan. Firman kannalta on myos hyvin todennakoista etta et palaakaan takaisin, joten vaiva ja rahanmeno on ollut turhaa. Paikallisilla tyomarkkinoilla todennakoisesti loytyy vastaavia tekijoita, jotka voivat aloittaa tyon silloin kun tarvitaan. Sinulla pitaa siis olla jotain aivan erityista ja paljon haluttua tietoa / taitoa, jotta suunnitelmasi voi onnistua, mutta jos taalta jo loytyy vastaavaa tyota tekevia ammattitaitoisia ihmisia, niin he kaytannossa saavat etusijan.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates