Mistä Melbournessa saa ostettua Suomen lipun formulakisaan?

Aloittaja plehto, maaliskuu 07, 2008, 17:58

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

plehto

Hei! Ausseissa matkaava tyttäreni on menossa Melbournen formulakisoihin (siis katsomaan , ei ajamaan Kimin stunttina). Hän haluaisi ostaa jostain Suomen lipun. Onko Melbournessa jotain Suomi-kauppaa vai mistä lipun löytäisi? Kiitos etukäteen vinkeistä!

japi

Koosta riippuen, lipun varmaan saa ostettua kisamyymaloistakin.

Disturbance

Minä sain omani ihan sieltä kisaporttien ulkopuolelta kojusta, siellä kaikkia muitakin lippuja myydään. Oli siellä näitä suomenlippujakin muutama, mutta kisojen edistyessä näyttivät kadonneen!

Ostin yhden myös Brisbanesta Valleyn markkinoilta, joten kaipa näitä lippuja muualtakin löytää.
Muistaakseni lipun löytämisestä oli keskustelua ihan jollain näistä varsinaisista Melbournen F1-keskusteluista, joten sieltä voinee löytää lisää ehdotuksia.
"Who lives in Cairns?"
"Baked beans, spaghetti, tuna..."

hardflip

Spencer Stationilla on Ferrarin koju tai paremminkin teltta, itse en ole kerennyt katsoa sisalle viela mutta siellakin voisi mahdollisesti olla jotain tilipehooria karkeloihin.
Hit the body...head will follow
-Trevor Gillies

hessus

Lipun ostossa täytyy vain olla tarkkana, sillä siellä oli myynnissä kahdenlaisia 'Suomen' lippuja: finish flags ja finnish flags!!  Toista käytetään aina kisoissa ja toista aika usein,toivottavasti.

hardflip

Ja tanaan tuli kaytya edella mainitsemassani kojussa, loytyy ihan hyvin Ferrari ja Mercedes kamaa. Muutama eri malli Kimi-paitoja tenaville (en loytanyt aikuisten kokoja), joita meni kuin hakaa. Lippuja en loytanyt =(

Ja ilmaisena sielta saa tennispalloja kun parkkeeraat sisaan telttaan, go figure.
Hit the body...head will follow
-Trevor Gillies