laturi

Aloittaja Esmis, helmikuu 07, 2007, 00:57

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Esmis

hej, mulla on lontoosta ostettu puhelin eli laturi myös täkäläistä mallia, käyköhän sama laturi siis Australian pistorasiaan vai onko siellä aivan omat meininkinsä pistorasioiden suhteen?

jounij

Onpa tämäkin kysytty moneen kertaan, vaikkei ehkä juuri englantilaisesta näkökulmasta. Aiempia keskusteluita aiheesta esim:

Pistokesovitin

oliskohan kellään myydä...[adapteria]

Maahantulokortti + Adapteri Urgent!

Kodin elektroniikka

Englantilaisestakin näkökulmasta katsottuna vastaus on, että tarvitsee hankkia sovitin. Sähkövirta sinänsä on riittävän yhteensopivaa.


Hakutoiminnon käyttöä suosittelee
Jouni
Canberra

Aikis

Eikös tätä ole kysytty suorastaan niin monta kertaa, että voisi laittaa tykkänään tuonne FAQ palstalle. Jos joku vaikka joskus eksyisi sinne...

MH

LainaaAlkuperäinen postittaja jounij
 Sähkövirta sinänsä on riittävän yhteensopivaa.
 

Pieni tekninen tarkennus, jännite pitää olla sama. Virtaa syntyy vasta kun kulutuskoje kytketään verkkoon.:D:D

jounij

Noh, kyllä nykylaitteet kestävät siinä jännitteessäkin parin kymmenen voltin heiton. Parempi onkin, sillä monet ainakin hieman vanhemmat ja vielä toimivat Suomesta ostetut laitteet on säädetty 220 voltille ja Ossilan virta on 240 volttia. Eikös EU:ssa ole nykystandardi 230V, mitä häh?


Pilkkuja viilaa
Jouni
Canberra

MH

Yleensä kaikki laitteet kestävät yli/alijännitettä  +-10%. Poislukien hehkulamppu kun nimellisjännite ylittyy 5% tippuu lampun käyttöikä puoleen luvatusta.

Jouko

Lisäsin FAQ palstalle toisaalla (etusivu-Australia Info) olleen jutun noista adaptereista, kun ne ovat kuitenkin melko usein kysyttyjä kyssäreitä.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

iluvatar

Mullakin on englannista puhelimen laturi, ja ei siis oo samat pistokereiät siel ku tääl. Mut noissa adaptereissa on eri malleille reiät et ei sil oo välii vaik onki UK-malli. Eli siis käytät samalla adapterilla UK ja euromallia.