Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Asuminen - eläminen => Aiheen aloitti: tintti80 - lokakuu 23, 2009, 20:06

Otsikko: Lapsiperheitä Campbelltownin lähellä?
Kirjoitti: tintti80 - lokakuu 23, 2009, 20:06
Moikka!

Muutettiin pari viikkoa sitten tänne Sydneyn lähelle Campbeltowniin miehen töitten takia pariks kuukaudeks. Mies on töissä Konecranesilla Ingleburnissa ja me siis asutaan Campbelltownissa. Sattuisiko täällä lähistöllä asumaan lapsiperheitä joiden kanssa voisi päivisin käydä vaikka puistossa? Meillä on kaksi tyttöä, vanhempi täyttää tammikuussa 4-vuotta ja nuorempi on 6 kuukautta. Ei tunneta täältä ketään ja päivät on vähän pitkiä miehen ollessa töissä. Nyt ollaan päivisin käyty vähän ostoskeskuksissa pyörimässä ja sen jälkeen ollaan vähän aikaa puistossa.

Isompi tyttö kaipaa kovasti seuraa, mutta kommunikointi puistossa paikallisten kanssa on vielä hankalaa kun ei juuri englantia ole ehtinyt oppimaan. Ollaan tosin toivekkaita että oppisi kielen aika nopeasti kun mieheni on ruotsalainen ja tyttö on siis jo kaksikielinen. Tuntuu ainakin omaksuvan englantia aika nopeasti ja osaa näin parin viikon jälkeen jo muutamia lauseita. Olisi silti mukava jos löytyisi joku suomalainen kaveri kenen kanssa leikkiessä ei tarvitsisi pohtia ettei tule ymmärretyksi.

Leikkiseuraa toivoen,
Outi, Aurora ja Olivia
Otsikko: Vs: Lapsiperheitä Campbelltownin lähellä?
Kirjoitti: Aikis - lokakuu 23, 2009, 23:46
Oletteko vilkaisseet jo tänne http://sydney.finnish-schools.org/ (http://sydney.finnish-schools.org/)? Kyllähän sinne voi mennä käymään, vaikka olisi lyhyelläkin visiitillä. Ja samanikäisiä uskoisin löytyvän.