Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Työelämä - työnteko => Aiheen aloitti: -ile- - heinäkuu 12, 2004, 13:30

Otsikko: LVI-asentaja..
Kirjoitti: -ile- - heinäkuu 12, 2004, 13:30
Juu nyt olen tutkiskellut oikein kunnolla immigovauta, noin leikkisästi sanottuna ja näyttäisi siltä, että toinen tutkinto täytyy hankkia. Kun en mihinkään hirvittävän pitkään tutkintoon halua sotkeutua, niin ajattelin varmaankin käydä nykäisemässä LVI-asentajan paperit. Nuo hommat kun ovat on-demand-listillä. Olen ymmärtänyt, että sitten olisi jo aika helppo päästä maihin. Pisteet nimittäin ainakin points-testissä olisivat enemmän kuin riittävät.

Kaikki tämä edelleen sen takia, että pääsisin sinne puolelle päiväntasaajaa armeijaan :hahhaa  Ja noin muutenkin eipä taida sieltä ilmastointiasentajalta työt ihan äkkiä loppua.

Oh great Jouko :god: Tarvitseeko minulla olla myös työkokemusta tuo 12 kuukautta ennen sinne pääsyä jos lvi-jampaksi pääsen?
Otsikko:
Kirjoitti: Jaaks - heinäkuu 12, 2004, 19:06
Ile :D

Jos et hausta loytanyt vaikka tamakin asia on jo aikaisemmin ollut esilla, niin lueppas se "Migration Booklet 6" oikein hyvin.  Muistaakseni sivut 5 ja 6 missa selvitetaan tuota tyokokemusta.

Siella sanotaan nain:
" You must provide evidence that you have been in paid employment in a skilled occupation (any occupation listed on form 1121i) for at least 12 of the 18 months immediately before applying if your nominated occupation is worth 60 points and 2 of the 3 years immediately before applying if your nominated occupation is worth 40 or 50 points"

Eli siis vaikka olisikin 60 pointsin homma, niin silti tarvitset vahintaan tuon 12 kuukauden tyokokemuksen jostain ammatista listalla.  Kuten sanottu ei tarvitse olla LVI- jamppa kokemusta, mutta jostain ammatista ko listalla :D
Otsikko:
Kirjoitti: -ile- - heinäkuu 12, 2004, 19:55
Juu oonhan minä tuonkin lukenut, mutta ongelma on se, että olen lukenut nuo liian moneen kertaan jo..alkaa mennä pää sekaisin :?

Mutta enivei meikäläisellä menisi tuo haku liian tiukaksi jos en hanki esim. tuota LVI-asentajan tai vaikka fysioterapeutin titteliä, ennen sinne yrittämistä..ne kummatkin on sillä on-demand-listillä..

Kun meikäläisen henk.koht takaraja on että ennen kolmekymppisiä pitää olla siellä..kiinnostaisi tuo ura armeijassa sen verran paljon ja sieltä menee yksi väylä umpeen jos tuo 30-vuotta tulee täyteen.