Mihin sais loput kamat?

Aloittaja SH, kesäkuu 01, 2006, 19:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

SH

Onko tääl Brisbanessa jotain vanhojentavaroiden osto/myynti paikkaa? Pitäs saada loput kamat, mitä jää muutosta Suomeen, niin johonkin, kun ei viittis roskiinkaan heittää ja rahaakin tarttis viel jostain saada.:?

Jaaks

SH,

Missäpäin Brissyä asut ???

Yksi parhaista myyntipaikoista on Cashconverters

SH

Asun ihan ydinkeskustassa.Mitä kaikkee sinne voi viedä?

Jaaks

SH,

Käy ensin ko liikkeessä ja katso mitä ne myy ja kysy heiltä jos he ostavat mitä sinulla on myytävänä - ei maksa mitään :D.  Siellä on yksi ihan keskustassa Edward Street .
Ne kyllä ostaa ja myy lähes ihan mitä tahansa paitsi joitain vaatteita.  Ne kannattaa antaa Lifeline tai Salvation Army ja niiden keräyspönttöjä kyllä löytyy jokapuolella.
Cash Converters ostaa mitä tahansa mikä on sen kuntoista, että he voivat sen myydä eteenpäin.

kris

Yks hyvä vaihtoehto on laittaa kamat myyntiin Courier Mailin myyntilehteen:

http://weekendshopper.news.com.au/bcm/

Kaikki alle 500 taalan ilmot on ilmasta.
T: Krisse

Jaaks

Weekend Shopper on ihan hyvä jos halua herätä kello 5 lauantai aamuna ensimmäiseen puhelinsoittoon ja sitten lopun päivää odotella ostajia, jotka ei koskaan tulekaan :hahhaa

Kuitenkin jos siinä lehdessä ilmoittelet, niin älä koskaan kerro kenellekään, että olet poissa kotoa johonkin tiettyyn aikaan ja silloin ei sovi tulla :peukkua  Voipi nimittäin olla, että myytävänä olevat kamat ja paljon muutakin on käyty hakemassa sillä aikaa, sillä olethan antanut heille jo osoitteesi ja puhelinnumeron eli on helppo tarkistaa oletko tosiaan kotona vai ei.