Viisumin aikaraja muutolle?

Aloittaja Teme, elokuu 23, 2004, 18:39

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Teme

Tervehdys kaikille,

toivottavasti teiltä viisaammilta löytyy tietoa kysymykseeni - itse en ole netistä vastausta löytänyt... :

jos haen Skilled Migration viisumia (ja oletetaan että saan sen) niin onko siinä määrätty aikarajaa minkä sisällä minun pitää muuttaa Ausseihin? Olen ymmärtänyt että aiemmin tällainen on ollut käytössä, esim. jos vuoteen ei ole muuttanut maahan viisumin myöntämisen jälkeen niin viisumi perutaan.:?? Vieläköhän tällainen on käytössä?

Olemme vaimoni kanssa pariin otteeseen asuneet ja opiskelleet Queenslandissa ja varmasti tiemme vie vielä takaisin - kunhan Venla-vauvamme tuosta hieman kasvaa. Olisikin hyvä tietää voimmeko hakea viisumit hyvissä ajoin vai onko se parempi tehdä kun on jo tarkemmat suunnitelmat tiedossa.

Kiitokset vastauksista jo etukäteen,

T:Teme

Jaaks

Teme :D

Yleensa antavat vahintaan kuusi kuukautta, mutta on hyvin tapauskohtaista.

Se ensimmainen aikaraja on vain aika jona aikana taytyy tulla maahan rekisteroitymaan eli kuten Immigration sanoo "..for initial travel as a migrant before .... and subsequent multiple return journeys before ... etc... ".  

Sen ensimmaisen tulosi jalkeen voit olla sitten maasta poissa korkeintaan viisi vuotta ennenkuin viisumisi vanhentuu :D

Teme

Jaaks, :cool:

kiitokset vastauksestasi, tämä selvensi asiaa oikein hyvin - ja auttaa suunnittelussa.

Terveisin ,

Teme :D

RUU

LainaaAlkuperäinen postittaja Jaaks
"..for initial travel as a migrant before .... and subsequent multiple return journeys before ... etc... ".

Tuo varmaan tarkoittaa siis sitä, että maahan voi tulla vaikka vain hetkeksi (järjestelemään asunto- / työ- / yms. asioita), palata takaisin Suomeen hoitamaan lähtöön liittyviä asioita ja suorittaa varsinainen muutto Australiaan vasta myöhemmin. Vai kuinka?
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Teme

RUU,

Näin minäkin sen tulkitsin. Rekisteröitymisenhän voi tehdä vaikka kuukauden loma- ja työnhakumatkan yhteydessä, palata sitten Suomeen ja taas takaisin OZiin kun kaikki on selvää. Tuo lentäminen on vaan sen verran kallista että saas nähdä josko tulee mentyä sitten kerralla... :peukkuy

teme

jounij

Jep, sitä se juuri tarkoittaa. Eikä mitään erillistä rekisteröitymistäkään tarvita: passissa oleva maahan saapumista osoittava leima on tarpeeksi. Ei myöskään haittaa vaikka seuraavalla reissulla olisi passikin vanhentunut (ja uusi hankittuna), kunhan vain kuljettaa mukanaan myös sitä vanhaa passia, jossa alkuperäinen viisumi ja maahan saapumista osoittava leima ovat.


Neuvoo
Jouni
Canberra