Töihin ADF:ään

Aloittaja Airbase, helmikuu 05, 2008, 23:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Airbase

Eli onkohan kenelläkään käytännän kokemusta hakeutumisesta tai tietoa haku prosessista. Web sivuilta löytyy kyllä jonkin verran tietoa mutta on ehkä hiukan vaikea selkoiset. Kaikenlaista tietoa olisi mukava saada. kiitos jo etukäteen!

jounij

Mikäli tulkitsen kysymyksessäsi olevan kirjainlyhenteen oikein, niin haluaisit siis työskennellä Australian puolustusvoimissa? Tätä on kysytty aiemminkin, mutta kovin kattavia vastauksia (eli jotka olisi kerrottu kokemukseen perustuen) ei muistaakseni löytynyt. Hakusanalla "defence" löytyi ainakin nämä kaksi aiheeseen liittyvää viestiketjua:

Sotilasura?

ja

armeijaan...


Avittaa
Jouni
Canberra

Airbase

Joo, taisi olla hieman epämääräisesti laitettu. mutta sitä tarkoitin. Jotain apua tuli noista viesti linkeistä, kiitos siitä. Sain tänään myös lisää tietoa paikalliselta rekrytointi ihmiseltä. ainakin askel eteenpäin. :XXXX

Airbase

vielä olisi yksi kysymys. Ei löydy sanakirjoista/vast. Mikä on "Substantive Sergeant"?

MH

substantive
I aº
oleellinen, todellinen
II s (kiel)
substantiivi ¶


sergeant s
1 (sot) kersantti
2 (m police sergeant) ylikonstaapeli ¶

jounij

"Substantive" sotilasarvoihin liitettynä tarkoittaa ko. sotilaan pysyvää tai todellista sotilasarvoa (kunnes hänet ylennetään). Vastakohta tälle termille on "acting" eli virkaatekevä. Jos sotilas esimerkiksi YK-joukoissa palvelemisen ajaksi ylennetään niin silloin tämä YK:ssa käytettävä sotilasarvo on "acting", mutta normaali kotimaan arvo on "substantive".


Selventää
Jouni
Canberra

Airbase

kiitoksia vastauksista.

sanni

Do I have to be an Australian Citizen?

For full time or part time entry, citizenship requirements will be satisfied if you are an Australian citizen or a permanent resident eligible for Australian citizenship.

Airbase

No. this is for overseas applicant.

Kapteeni

Tälleen ohimennen tosiaan, onko tuo ADF siis ihan puolustuvoimat vaan? Että esimerkiksi rauhaturvaus yms. tehtäviä ei suoriteta? Olen pihalla, anteeksi.

jounij

Nimihän tosiaan on lyhenne Australian Defence Forcesta, eli Australian puolustusvoimista, mutta kyllä sen toiminta-alueeseen kuuluu paljon kansainvälisiäkin tehtäviä. Mm. Itä-Timorin rauhanturvauksesta taitavat aussit olla yksin vastuussa, ja muita merkittäviä tehtäviä ausseilla on myös ainakin Afganistanissa ja Irakissa.


Toteaa
Jouni
Canberra

Kapteeni

Lainaus käyttäjältä: Airbase - helmikuu 09, 2008, 12:48
No. this is for overseas applicant.
Ymmärsinkö väärin, että tämä tarkoittaa sitä että ei pitäisi olla Australian kansalainen?

jounij

Arvailujen varaan jää tuon nimimerkki Airbasen lausahduksen merkitys. Ehkäpä siellä ADF:ssä on hommia (mahdollisesti erilaisia) tarjolla sekä oman että muun maan kansalaisille?


Arvelee
Jouni
Canberra

Rockola

Lainaus käyttäjältä: jounij - huhtikuu 24, 2008, 09:23
Ehkäpä siellä ADF:ssä on hommia (mahdollisesti erilaisia) tarjolla sekä oman että muun maan kansalaisille?

http://www.defencejobs.gov.au/recruitmentCentre/overseasApplicants/default.aspx sanoo että
Lainaa
Non Australian Citizen or Non Permanent Resident without Military Experience

Currently there is no avenue of entry available for you to apply to join the Australian Defence Force.

Eli jos alalta löytyy työkokemusta niin on saumaa ja jos ei löydy niin ei. Veikkaan, että "Military Experience" tarkoittaa tässä yhteydessä vähän enemmän kuin perunoiden kuorimista kesämopona, mutta yrittänyttähän ei tietysti laiteta.
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen