Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Viisumit - muuttaminen => Aiheen aloitti: Pumpkin - huhtikuu 04, 2007, 13:25

Otsikko: Turistiviisumin vaihto working holidayksi..
Kirjoitti: Pumpkin - huhtikuu 04, 2007, 13:25
Hei!

Olen nyt oleskellut täällä Ausseissa jonkin aikaa tuolla turistiviisumilla ja ajatuksiin on liidellyt mahdollinen working holiday-viisuminen (subclass 417)hakeminen. Olen kovasti paljon nauttinut tästä maasta, joten ajatuksissa on matka Uuteen-Seelantiin ja haen sieltä WH-viisumia. Mitä olen lukenut näiltä sivuilta, muutamat ovat hakeneet sitä juurikin sieltä.. Muutama kyssäri on kuitenkin herännyt elikkä tarvinko jonkinnäköstä viisumia NZ mennessä`? ja en osaa sanoa ajasta, kuinka kauan minun siellä kannattaisi majailla hakiessani WH-viisumia..  :confuse Lukiessani sivustoa, jotkut ovat saaneet sen nopeasti parin päivän sisällä, mutta itse ajattelin oleskella siellä viikon verran.. Ja onko kaupungilla väliä?!

Oma turistiviisumi päättyy kesäkuun alussa, joten mahdollisuutena on tietty hakea jatkoaikaa. Sitä en oikeastaan halua.. vaan tehdä töitä jossain päin ausseja.Toisekseen, jos haen working holiday viisumia ja se hyväksytään, raukeaako minun turistiviisumi siinä samalla? Olen yrittänyt hakea vastauksia täältä ja monet kysymykset ovatkin saaneet vastaukset  :) Kiitos jo etukäteen, jos joku voinee auttaa minua..  ;) :)

Otsikko: Vs: Turistiviisumin vaihto working holidayksi..
Kirjoitti: concept- - huhtikuu 04, 2007, 20:07
Sen verran osaan neuvoa ettei Uutee-Seelantiin tarvi viisumia, itelle ainakin lyötiin vaa leima passiin missä oli 6 kk aikaa olla maassa, ainoa mitä sul tarvii olla on jonkin näköinen todiste että lähdet sieltä pois, eli se paluu lippu australiaan.

Tohon WH viisumiin en osaa neuvoa, koska olen vain ollut opiskelija viisumilla ausseis. mut mitä täällä on noita lukenut kyllä sen wh-viisumin aika nopeasti saa.
Otsikko: Vs: Turistiviisumin vaihto working holidayksi..
Kirjoitti: mikkoalatalo - huhtikuu 04, 2007, 21:39
Mulla kesti 2 päivää saada viisumi tossa alle kuukaus sitte.
Otsikko: Vs: Turistiviisumin vaihto working holidayksi..
Kirjoitti: jounij - huhtikuu 04, 2007, 23:50
Lainaus käyttäjältä: Pumpkin - huhtikuu 04, 2007, 13:25
Ja onko kaupungilla väliä?!

Viisumianomuksen jättäminen tulee helpommaksi, jos siellä matkasi varrella on joko Australian konsulaatti/suurlähetystö tai ainakin internet-yhteys. Muita kysymyksiäsi onkin käsittääkseni pohdittu täällä Dunderissa jo juurta jaksain, joten porukat voi olla himppusen väsyneitä vastailemaan.


Arvelee
Otsikko: Vs: Turistiviisumin vaihto working holidayksi..
Kirjoitti: Pumpkin - huhtikuu 10, 2007, 08:12
Nyt pääsen vasta näin pääsiäisen jälkeen vastaamaan kiitoksen kaikille vastanneille.. :) Tarkoituksena olisi varata liput pian ja sitten toivottavasti takasin tullessa ompi WH-viisumi myönnettynä  ;)

Cheers,