Kysymys koskien sairausvakuutusta

Aloittaja MMSS, maaliskuu 24, 2011, 21:57

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

MMSS

Hei,
meille on myönnetty Visiting academic 419 viisumi vuodeksi.

Viisumissa oli kuitenkin maininta:
Condition 8501- The holder must maintain adequate arrangements for health insurance while the holder is in Australia.


Osaisiko joku kertoa mitä tämä käytännössä tarkoittaa ja miten kannattaa toimia. Tämä ei tarkoittane että Suomen sairausvakuutus kattaa kulumme myös Australiassa.


Riitääkö esim pidennetty matkavakuutus..??

Kiitos avusta etukäteen.


TeroH

Hei

Kannattaa tarkistaa onko se pidennetty matkavakuutus kalliimpi kuin esim. perusvakuutus IMANilta.
Nama ainakin tayttavat viisumiehdot.

IMAN Australian Health Plans is a leading long term provider of health plans for temporary residents working in Australia on 457 and other visas.
All plans provide 100% in-hospital (in-patient) benefits and varying levels of out-of-hospital (out patient) benefits.

http://www.austhealth.com/index.php

RUU

MMSS, suomalainen sosiaaliturva on tassa riittava. Kaytte saapuessanne rekisteroitymassa paikallisessa Medicare-toimistossa ja homma on selva.
"Being enrolled with Medicare under reciprocal health care arrangements is sufficient to meet the health insurance requirement at visa grant and to comply with visa condition 8501." Subclass 457 – Health Insurance Frequently Asked Questions – Visa Holders. Eri viisumi mutta sama ehto.

Suosittelen kuitenkin lisavakuutuksen ottamista. Jos aiotte olla taalla vain vuoden, suomalainen jatkettu matkavakuutus on helppo ja edullinen tahan tarkoitukseen. Vaihtoehtona on ottaa mika tahansa niista yksityisista sairausvakuutuksista, mita saatavilla on, mutta ne ovat kalliimpia ja vain jotkut yhtiot myontavat vakuutuksia vierailijoille.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates