psoriasis ja australian aurinko

Aloittaja mellu, tammikuu 18, 2008, 00:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

mellu

Tervehdys kaikille. Täällä suomessa kerrottavien tietojen mukaan australia on ihosyöpätilastojen ykkönen. Onko täällä kirjottavien ja australiassa asuvien joukossa ketään kenellä on psori? Pystyykö siellä ottamaan aurinkoa niin että on hyvä olla? Entäs muuten se ilmasto? Meidän olis mieheni kanssa aikomus muuttaa australiaan n. 2v sisällä mutta minkäslaista viisumia hakee kun on jo 44.? Toivottavasti joku osaa vastata jotain. Kiittää Mellu

Leokatti

Lainaus käyttäjältä: mellu - tammikuu 18, 2008, 00:23
Tervehdys kaikille. Täällä suomessa kerrottavien tietojen mukaan australia on ihosyöpätilastojen ykkönen. Onko täällä kirjottavien ja australiassa asuvien joukossa ketään kenellä on psori? Pystyykö siellä ottamaan aurinkoa niin että on hyvä olla?

Eczema löytyy, psoria on suvussa (isä ja sisko esim., mutta he ovat Suomessa). Kyllähän täällä aurinkoa pystyy ottamaan, mutta ainakaan itsellä ei ole mitään hinkua vahingoittaa ihoa auringossa makaamalla. Tarttuu se, vaikkei haluaisikaan.

Ainakin eczema on parempi kesällä, välillä läikät häviävät kokonaan, talvella vaivaa enemmän mutta onneksi se talvi on kuitenkin melko lyhyt. Ja tuo ihosyöpätilasto on aivan oikeassa. Joka toinen aussi on jossain vaiheessa elämäänsä tekemisissä ihosyövän kanssa. Tarkoitus ei olisi liittyä joukkoon...
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Jaaks

Lainaus käyttäjältä: mellu...minkäslaista viisumia hakee kun on jo 44.?

Nyt pikapikaa sitten viisumihakemukset sisään, jos aiotte tulla "itsenäisellä viisumilla" ( esim. Skilled Independent tai Business Visa) niissä kun tulee olla alle 45 vuotta iältään hakemuksen sisäänlaittohetkellä.

Family Visa taitaa olla ainoa, jossa tuota yläikärajaa ei ole, mutta sen saanti ei ole nykyään enään niin helppoa.