ETA- pidennys??

Aloittaja juliet24, maaliskuu 25, 2007, 04:53

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

juliet24

heippa! matkani on vajaa 3kk. (minulla ETA) Nyt pystyisin ehkä (ja haluaisin aivan kamalasti) olla kuukauden pidempään. Pystyykö paikan päällä mitenkään järjestämään viisumien suhteen niin , että tämä onnistuu, vai tuleeko jo sitten niin kalliiksi ettei kannata? olisiko hyviä neuvoja? kiitos !!

RUU

Juliet, ETA sallii sinulle kokonaisen vuoden oleskelun Australiassa mutta vain kork. 3 kk kerrallaan (eli välillä pitää käydä jossain muussa maassa kääntymässä).
Jos haluat jatkaa yhtäjaksoista oleskelua, vaihda Tourist subclass 676 -viisumiin, jonka kanssa oleminen venyy yht 6 kk mittaiseksi. 'How the Visa Works' -sivulla on seikkaperäisesti listattu saamisen edellytykset. Hintaa jatkoviisumille tulee $205 kun teet hakemuksen Australiassa.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Leokatti

Juuri noin kun RUU sanoi, mutta sillä varauksella, että viisumissasi ei lue "No further stay". Siinä tapauksessa ei onnistu enää tässä päässä.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

juliet24

no pitää sit yrittää käydä puolessa välissä matkaa jossain toisessa maassa:) ;D Tai sit vaan tulla kiltisti kotiin ja mennä uudestaan wh-viisumilla toiste:) kiitos vastauksistanne:)

Jaaks

Aivan oikein  8)

LainaaETAs cannot be granted, or extended, while the ETA applicant is in Australia.

The Electronic Travel Authority

juliet24

okei.. no niin... eli nyt ihan oikeesti kun kerran siellä päin maailmaa ollaan, niin voisi käydä uudessa seelannissa. Mutta tarvitsenko minä taas sinne uuden viisumin? :D ja saanko sen sieltä melbournesta kun sinne menen  :o

eevis

juliet (jonesin sydän) :D

lyhyelle alle 3 kk visiitille NZ:iin et Suomen kansalaisena tarvitse viisumia, tarkistella voit vaikka tän postauksen alla olevasta linkistä.
Dees - We will bloody bounce back!!!


juliet24

eihän ole mitään "aikaa" mitä pitää olla maassa pois välissä? riittää että käy vaikka vain viikonlopun uudessa seelannissa? :D

jounij

Jep, käynti pois riittää.


Vahvistaa
Jouni
Canberra