rokotuksia aasiaan brisbanesta + medicare

Aloittaja sarashi, helmikuu 14, 2007, 17:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

sarashi

elikkas onko teillan brissylaisilla suositella jotain mahdollisimman halpaa ( :)) ja asiantuntevaa paikkaa rokotusten ottamiseen? maaliskuussa suuntaan bangkokiin kahdeksi kuukaudeksi.

kavin tossa yhdessa lekurissa coorparossa kyselemassa viime viikolla ja kyselin siita terveydenhuolto sopimuksesta mika ausseilla ja suomella on. sanoivat etta passin nayttaminen ei riita (kaverillani sydneyssa oli riittanyt), ja jos mulla ei ole medicare-korttia, joudun maksamaan 50$ ja voin saada siita osan takasin jollain anomuksella jos lahetan sen johonkin. medicaresta tuntuu olevan monella ristiriitaista tietoa.

Jaaks


sarashi

oho, unohtui mainita. ihan naita perus b-hepatiittia (a-hepatiitti mulla on jo )  ja dengueta ja mita sinne nyt yleensa suositellaan ottamaan.

Jaaks


Merja

Muistutettakoon että Suomen ja Australian välinen terveydenhuoltosopimus kattaa vain äkilliset jutut kuten tapaturmat, sairaudet yms. Rokotuksen ottamista ei korvata vaikka olisi temporary medicarekorttikin. Joka muuten kaikkien kannattaa hankkia heti maahan tullessaan! Ei maksa mitään muuta kuin käynnin konttorissa ja Suomen passin näyttämisen.

Merja