Kuntosalit / kuntokeskukset Australiassa?

Aloittaja maiunen, lokakuu 02, 2013, 11:33

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

maiunen

Moi.

Tulin Sydneyyn kolme paivaa sitten WH-viisumilla ja viela on paa aivan pyoralla.. :D
Haluaisin kuulla kokemuksia ja mielipiteita kuntosaleista/kuntokeskuksista Australiassa. Haluaisin kayda seka kuntosalilla etta ryhmalikunnassa. Ryhmaliikuntapuolelta kiinnostaa lahes kaikenlaiset tunnit, mutta eniten sydanta lahella ovat BodyCombat, BodyJam ja jooga, seka kaikenlaiset tanssilliset tunnit. Periaatteessa etsin siis jotain vastaavaa, mita esim. LadyLine, Fressi, Elixia, Motivus ja SATS ovat Suomessa. Katselin vahan netista kuntokeskusten sivuja (esim. Fitness First, joka taitaa olla aika iso ketju?), mutta tietenkaan nettisivuilla ei suoraan kerrota mitaan hintoja, etta voisi vertailla. Fitness Firstin tuntivalikoima ja useat salit ympari Australiaa ovat toki melkoinen plussa, mutta olisiko jollain henk.koht. kokemuksia k.o. salista tai muista vastaavista saleista?
Suunnitelmissa on nailla nakymin pysya Sydneyssa tammikuulle asti, minka jalkeen seuraavasta kohteesta ei ole viela tietoa. Katevinta tietysti olisi jos kuntokeskuksen jasenyys ei sitoisi joskikin tietyksi ajaksi (yleensa 12kk), vaan jasenyytta voisi jatkaa kuukausi kerrallaan, mutta mikali ketjulla on saleja lahes joka puolella ja jasenyys oikeuttaa kaikkiin saleihin, niin siina tapauksessa sitoutuminenkaan ei haittaisi. Mutta mieluiten kuitenkin kuukausi kerrallaan, kun ei yhtaan tieda miten tassa tulee poukkoiltua. :)

Voitteko suositella jotain kuntokeskusta ja kertoa hintoja..?

Kiitoooos! ^_____^

RUU

Kylla salien hinnat saa esille jokaisen ketjun sivulta. Monessa ehka pitaa ensin valita, missa haluat liittya jaseneksi, mutta sen jalkeen homma alkaa olla selva.
Esim:
http://www.fitnessfirst.com.au/join-us/
http://www.goodlifehealthclubs.com.au/Clubs/NSW/Shelley-Street/join-online (ihan vain esimerrkina kun mainitsit Sydneyn).
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates