suomalaisia yrityksiä Brisbanessa

Aloittaja meikalainen, kesäkuu 03, 2005, 07:58

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

meikalainen

Hei löytyykö Brisbanesta paljon suomalaista? Onko esim iittalaa ja marimekkoa myynnissä?Onko suomalaisia putiikkeja? help!!

Rockola

LainaaOriginally posted by meikalainen
Hei löytyykö Brisbanesta paljon suomalaista? Onko esim iittalaa ja marimekkoa myynnissä?Onko suomalaisia putiikkeja? help!!

Keskustassa Felix Streetilla on Deka Furniture, jossa on molempia. Paikalla henkilokunnan ominaisuudessa pyorineen vanhemman rouvashenkilon aksentista paattelin taman olevan todennakoisesti suomalainen.

Paddington Centralissa on myos joku putiikki, jossa on noita molempia tarjolla. Varmaan muuallakin.
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen

Tony

Te jotka olette Byron Bayssä pyörähtäneet (ja teitähän takuulla riittää, ainakin WH:laisia), olette varmaankin huomanneet siinä pääkadulla ruokakaupan (olisikohan ollut IGA?)vieressä vesiautomaatin, jossa lukee VESI WATER. Haiskahtaa jotenkin suomalaiselta. Löysin firman nettisivut http://vesiwater.com.au/  , mutta niistä ei tunnu löytyvän kytköstä suomalaisuuteen. Onko teillä mitään tietoa tästä firmasta?

:)Tony

Urul

Sitä en  tiedä onko mitään yhteyksiä suomalaisuuteen Vesiwater firmalla.
Mutta löytyy täältä vakuutusyhtiökin nimeltään Vero Insurance.

http://www.vero.com.au

Aikis

Tony, nyt vasta törmäsin tuohon esittämääsi kysymykseen Vesi Waterista, jonka myös bongasimme BB:ssa... MInäkin kävin nettisivuilla, mutten tullut hullua hurskaammaksi, ja yliutelias kun olen laitoin sinne myös sähköpostia.. Ei oo tullu vastausta ja tais peräti olla niin (siitä on on nyt jo kappaleen verran aikaa) että meili taisi pongahtaa takaisin undelivered.