Kun ABN hakemus hylätään

Aloittaja amiika, toukokuu 02, 2011, 17:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

amiika

Moi!
Onko kenelläkään kokemusta ABN numerosta? Yritin sen saada juuri onlinena, mutta hylkäsivät hakemuksen. Mielestäni kaikki tiedot olivat oikein, ja työnantaja kertoi miten kysymyksiin tulee vastata, mutta en silti sitä saanut.
Tarvitsen sen todella, mutta en tiedä mitä tehdä seuraavaksi. Onko kennelläkään neuvoja?
Kiitoksia! :)

TeroH

Hei

Tarvitsetko todella ABN (Australian Business Number) rekisterointia?
Aiotko siis tyoskennella itsenaisena yrittajana ja laskuttaa asiakasyritysta?
http://www.business.gov.au/BusinessTopics/Registrationandlicences/Registerfortaxation/Pages/RegisterforanAustralianBusinessNumber(ABN).aspx

Vai tarvitsetko TFN (tax file number) numeron palkanmaksua / veronpidatusta varten?
Tahan viittaisi se, etta 'tyonantajasi' neuvoi mita tietoja pitaa tayttaa.
http://www.ato.gov.au/individuals/content.aspx?doc=/content/38760.htm



Jaaks

amiika,

Millä viisumilla olet Australiassa ?

MH

Siinä online kysymyksissä on yksi kysymys johon pitää vastata oikein muuten tulee aina hylätty. En enää muista miten se meni mutta aika alkuvaiheessa. Tavallaan molempiin vaihtoehtoihin voi vastata kyllä mutta vain toinen antaa hyväksytyn tuloksen. Itsellä oli ihan sama kun omaani tein.

amiika

Mulla on ihan work and holiday visa. Siis jos työnantaja maksaa minulle käteisenä, tarvitsen abn numeron, joka sitten hylättiin.

RUU

Maksutavalla ei ole väliä. Oleellista on oletko palkattu työntekijä vai yksityisyrittäjä (toiminimi)? Toiminimenä sinun pitää hoitaa vakuutus, eläke, kirjanpito ja verot (business activity statement ja pita seuraavat maksut).
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates