Muuttokuorma Suomi-QLD heinäkuu 2011

Aloittaja Boomerang, helmikuu 02, 2011, 05:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Boomerang

Hei,


Olemme valmistelemassa muuttokuorman lähettämistä Suomesta Brisbanen suuntaan.

Ajankohta on suurin piirtein heinäkuussa 2011. Muuttokuormaan tulee vain muutamat huonekalut, astiat, kirjoja, vaatteita ja urheiluvälineitä.
Määrä ei ole suuri, joten mielellään jakaisimme merikontin jonkun kanssa. Tavaroillamme ei ole kiire, joten yhteisen muuttoajan kohdan löytymiseksi meidän tavaramme voi odottaa esim. välivarastossa.

Vinkit muuttokuormien lähettämisestä ovat tervetulleita.  :)

RUU

Lainaus käyttäjältä: Boomerang - helmikuu 02, 2011, 05:46
Muuttokuormaan tulee vain muutamat huonekalut, astiat, kirjoja, vaatteita ja urheiluvälineitä. Määrä ei ole suuri, joten mielellään jakaisimme merikontin jonkun kanssa.
Tuo lienee sen verran pieni kuorma, että edes 20' jalan kontti ei ehkä ole kannattava. Mittailepa hiukan tavaramäärääsi ja kilauta muutamalle huolitsijalle kysyäksesi heidän ideoitaan. Itse käytin Beweshipiä ja muitakin taatusti löytyy pienellä haulla.
Heiltä saattaa löytyä hyvä idea siitä, miten tuo kuorma pakataan lavalle ja lähetetään sellaisenaan (käytännössä muiden pienten lavojen kanssa kontissa). Ts. huolitsija hoitaa kontin täyttymisen tai vajaaksi jäämisen...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Mesi

Meillä olisi tarkoitus jossain vaiheessa lähettää tavaraa meriteitse Brisbaneen. Heinäkuu voi olla siinä ja siinä, koska olemme vasta aloittaneet viisumiprojektin. Mutta jos hyvinkin satuttaisiin jo siinä vaiheessa tietämään tarkemmin lähtöä, niin kimppakontti kiinnostaisi kyllä!

Boomerang

Totta Ruu, 20' kontti on turhan iso.

20' konttiin mahtuu huolitsijan mukaan noin 25 - 30 m3. Kustannusarvio Helsinki-Brisbane pakkauspalvelulla on 5000e. Tässä ei tarvitse muuta kuin katsoa vierestä ja maksaa lasku.

Pienemmän määrän lähettäminen toisen huolitsijan kautta kustantaa n. 3500e ja kyytiin mahtuu 5m3. Saman tyyppinen palvelu kuin edellisessä.

Mesi, laitteletko viestiä privaan.

Muuttokuumeessa.  ;)


Boomerang

Uusin tarjous MoveCorp.co.uk Helsinki-Brisbane 6m3 paketille on 2001€. Tavaroiden pakkaus ja purku omatoimisesti. Paketti haetaan kotoa ja toimitetaan määränpäässä kotiin.

Hyvä sivusto muuttokuormien tarjouksien pyytämiseen:
http://www.intlmovers.com/


8)