Work & Travel visan ikärajat

Aloittaja Skippy, kesäkuu 15, 2002, 09:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Skippy

Hei Satu

Hakemukset sisään vaan sillä ( http://www.immi.gov.au/allforms/pdf/1181.pdf ) documentin mukaan hakemushetkellä sinun pitää olla alle kolmekymmentä eli et siis vielä ole täyttänyt 31 vuotta. Mutta tarkkaa tietoa  siitä miten pian matkalle on lähdettävä en löytänyt, joten kannatta pirauttaa vaikkapa saksan lähetystöön. Löytyisköhän keneltäkään muulta tähän lisävalaistusta?  :cool:
Skippy

aussiegirl

Riippuen minkälainen koulutus ja työkokemus sinulla on... ystäväni englannista sai Australiasta työviisumin vaikka oli yli 30 vuotta. Hän oli sairaanhoitaja ammatiltaan ja se sattuu olemaan sellainen ammatti Australiassa että töitä on enemmän kuin on tekijöitä, kannattaa hakea jos koulutusta löytyy.

Raiwå

Ottaen huomioon että anomuksia tulee luukusta sisään aivan älyttömät määrät viikoittain, se että ikäsi on rajatapaus ei välttämättä tule edes esille.
kun he sitten sinulle se työluvan antavat, niin jos siihen sisältyy mitään poikkeavaa normista, antavat he tiedot siitä silloin.
Eli et tiedä ennenkuin sen anomuksen sisään laitat.
Aina kannattaa tehdä vähän tutkimustyötä ennenkuin sen anomuksen laitaa, esim sarakkeeseen jossa kysytään mahdollisia syitä joka tukisi anomustasi.
Siihen kannatta panostaa vaikka erillisellä liitteellä.
Jos alasi tai ammattitaitosi karttuisi ja hyötyisi siitä että olet täällä töissä. esim; kokemusta hakemassa kansaivälisestä toiminnasta???
En ole huomannut että pykälät olisivat musta valkoisia, eli pätevällä syyllä voidaan hakea myös harmaita alueita joissa virkailija ottaa käyttöön lieventävät seikat ja tekee päätöksen sen mukaan.

Onnea anomuksellesi.
:cool:
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

silva

En siis hae varsinaista työlupaa, vaan vuoden kestävää work & travel -viisumia joka tuli ymmärtääkseni vasta nyt keväällä suomalaisillekin mahdolliseksi. En tiedä miten siihen vaikuttaa työkokemus jne, eihän sillä kuitenkaan saa tehdä kuin 3 kk yhdelle työantajalle, voisi olla vaikea löytää koulutusta vastaavaa työtä sellaiselle ajalle. (Olen pääasialliselta koulutukseltani kääntäjä mutta töissä olen ollut enemmänkin atk-hommissa.)

Tietääkö kukaan kuinka todennäköistä on että noita hakemuksia hylätään? Allianssin sivuilta saa lähinnä sen käsityksen että kyllä se läpi menee ellei ole jotain nimeomaista estettä mitä säännöissä mainitaan (huollettava lapsi, jne).

Raiwå

siis omassa vastauksessani pyrin just selvittämään sen että laita anomus sisään.
joudut kuitenkin täyttämään sarakkeen joka antaa tukea anomuksellesi vaikka haet vain vain work&travel viisumia.
Kaikki tieto auttaa hakemuksessa ja nopeuttaa sitä.
Aina kun tulee lisätietokysely niin bongaat jonon päähän käsittelyssä.

Onnea anomuksellesi.:cool:
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

silva

Ok, kiitos kaikille vastauksista.

Pitänee vaan kirjoitella hieno hakemus niin kyllä se siitä :)

Vielä kun saisi rahoituspuolen järjestykseen niin uskaltaisi laittaa hakemuksen menemään - ensi vuonna tähän aikaan saatan ollakin siellä!

Hyvää juhannusta, täällä on vähän utuisen aurinkoista mutta eiköhän jussi saada silti juhlittua saunan voimalla :D

Satu

silva

Hei!
Harkitsen tuota working holiday -viisumin hakua mutta olen aika täpärästi ikärajojen piirissä: 31 tulee täyteen ensi maaliskuussa. Osaako kukaan sanoa ihan tarkasti miten noiden ikärajojen kanssa on, pitääkö olla enintään 30 vielä kun lähtee matkaan? Vai riittääkö että on viisumia hakiessaan vielä 30, mutta ehtii täyttää 31 ennen lähtöpäivää?

Lukemieni dokkareiden sanamuoto on suurinpiirtein "between 18 and 30 years old (inclusive) at the time of application", joten sen perusteella tulkitsen ettei tarvitse olla ikärajojen piirissä kuin hakuaikana. Kuitenkin viisumin voi ymmärtääkseni hakea jopa vuoden ennen lähtöpäivää?

Eli periaatteessa voisin hakea viisumin vaikka vuoden loppuun mennessä ja matkustaa joskus ensi vuonna?

Anteeksi, kauheasti kysymyksiä, pitäisi saada tämä selväksi jotta tiedän kannattaako edes harkita :)

Kiitos avusta...
Satu

inkkari

Heii..

Olen käyttänyt hakua ja käyttänyt hakua ja käyttänyt hakua ja selannut foorumia, selannut nettiä, käyttänyt googlea, mutta! Tähän en tästäkään topicista vaan löytänyt vastausta, tai jos se on jossain annettu, niin en ole sitä osannut mistään poimia.

Tiedän että viisumi pitää anoa ennen kuin täyttää 31, mutta kauanko sen anomisen jälkeen minulla on aikaa saapua maahan? Eli jos vaikka 31 vuotis synttärini olisi 1.1.2006 ja anoisin viisumia nyt, niin onko minulla viikko vai vuosi aikaa saapua maahan? Jos vuosi, niin silloinhan riittäisi kun saapuisin joskus vaikkapa vasta lokakuussa 2006 (vaikkakin täyttäisin aika pian jo 32).

Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan, (vaikka koitin siitä pirun hankalaa tehdäkkin:pyhimys) kuinka pian viisumin anomisesta pitää saapua maahan? Ja sitten vielä, pitääkö jo anomusta tehdessään tietää päivämäärä milloin saapuu, vai voinko laittaa nyt ("päivämäärältään tyhjän") anomuksen ja saapua sitten kun huvittaa, kunhan on tuon jonkun ystävällisesti kertoman aikarajan sisällä? Kiitos jos joku jaksaa nOObia auttaa..:peukkuy

Jouko

Inkkari,

Immi.gov.au mukaan...
LainaaHow long will my visa be valid for?

You will have 12 months from the date when your visa is granted to travel to Australia. If you do not travel to Australia within 12 months of the date of grant, your visa will expire and you will not be able to use it.

From the date when you first enter Australia on your working holiday visa, you will be able to stay in Australia for a maximum period of 12 months. If you leave Australia temporarily during that 12-month period, you will not be able to have your period of stay extended to make up for time spent outside Australia.

For example, if you arrive in Australia on 1 January 2002 your visa will expire on 1 January 2003. If you leave Australia on 1 May 2002 then return to Australia on 1 July 2002, your visa will still expire on 1 January 2003 even though you have only spent a total of 10 months in Australia.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

texxex

Vaikka kuinka pengoin foorumia en löytänyt vastausta tähän kysymykseen, joka on kylläkin tosi yksinkerainen:pepsodent

Eli mikäli haen juuri nyt WH visaa netin kautta, ja se minulle myönnetään, kuinka pitkään minulla on aikaa ottaa se käyttöön ts matkustaa austraaliaan? Eli milloin umpeutuu?

Ja kun olen tsekannut itseni sisään maahan astuu varsinainen viisumi vasta voimaan ja kestää maahantulopäivästä vuoden eteenpäin??

kiitos PALJON, tämä juttu vaan vaivaa:god:

vekman

Moi. Itsekin hain vasta pari kuukautta sitten WH viisumin, eli on hyvin muistissa:

Siitä hetkestä kun viisumi myönnetään, on sinulla vuosi aikaa saapua Australiaan. Siitä hetkestä kun saavut Australiaan, lähtee taas rullaamaan vuosi jonka viisumi on voimassa.
-vekman-

texxex

Kiitos paljon ja hyvää matkaa:peukkuy