VIISUMI ASIAA KIINNOSTUNEILLE...

Aloittaja Tono, maaliskuu 10, 2006, 17:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tono

Huomasin tossa jonkun kyselevan voiko turistiviisumia muuttaa taalla Ausseissa. Kylla voi !!
Ite tulin 3kk turistiviisumilla ja hain kouluun taalla Sydneyssa
pari kk sitten.  Kasittely kesti viikon ja nyt oon ollu koulussa 3 viikkoo etta nain.....:peukkuy

Jaaks

Tono,

En tiedä mihinkä kyselyyn viittaat (kerro vähän tarkemmin), mutta olet oikeassa jos viisumissasi ei ole seuraavia merkintöjä as "condition":

* 8503 - The holder will not, after entering Australia, be entitled to be granted a substantive visa, other than a Protection visa, while the holder remains in Australia.

* 8534 or 8535 - No Further Stay

Sinähän vaihdoit yhdestä määräaikaisesta viisumista toiseen määräaikaiseen viisumiin - eikö totta ? Se on huomattavasti helpompaa kuin vaihtaa määräaikaisesta pysyvään ja sitäpaitsi valtio tekee rahaa opiskelijoista :D

Lähes minkä tahansa alemman tason viisumin voi vaihtaa korkeampaan täällä ollessa, jos em. ehtoja ei viisumissa ole ja kaikki vaatimukset täyttyy.  Poikkeuksena ovat myöskin tietyt määräaikaiset ja varsinkin työantajaan sidotut sponssorointi viisumit, jotka voit kyllä uusia tai vaihtaa, mutta täytyy poistua maasta sen saadaksesi.

Tono

Jaaks,
Joku kyseli etta voiko tulla turistiviisumilla maahan jne.... juu ei tullu luettua kovin tarkasti enempaa. Eli tulin silla ETA-viisumilla maahan...ehdoista en muista oliko niissa noita mainitsemiasi...oletan etta ei.  Kokkikouluun menin , kestaa 2v ja viisumi on voimassa huhtikuulle 2008.  Valtio  , koulu todellakin tuntuu tekevan rahaa lukukausimaksujen muodossa jne..   mutta semmostahan se on .., oma valinta   :peukkuy

Jaaks

Tono,

Hyvin tehty ja kokin töitä tulee takuulla löytymään.  Ennenkuin opsikeluviisumisi päättyy, niin PR viisumi hakemus sisään vain.

Jos viittasit Kirpun tiedusteluihin tulla Australiaan turistiviisumilla kun toinen pysyvämpi viisumihakemus on sisällä, niin silloin asia on tosiaankin täysin eri.

Eihän noiden viisumien saaminen tai vaihtaminen todellakaan mitään niin vaikeaa ole kun vain kaikki ehdot täyttyy :D

Tono

Kiitoksia Jaaks,
Nain oon ymmartanyt etta tyomahdollisuuksia pitaisi olla ihan hyvin....
Viittasin joo Kirppuun ja ymmarran etta tilanne siella on eri..