Auton rekisterointi

Aloittaja dizzee, joulukuu 10, 2006, 19:05

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

dizzee

Tuli tassa auton osto aiheelliseksi joten paatin hiukan tiedustella ensin... Onko kellaan kokemusta auton katsastamisesta/rekisteroimisesta? Jos auto on "out of rego" tai tulee kohta olemaan niin mita tehda? Ja kuinka paljon tuo katsastaminen ja uudelleen rekisterointi maksaa ylipaataan? Jos jollakin olisi kokemuksia aiheesta.... :confuse:confuse

RUU

Dizzee, tiedonjanoon auttaa paikallisen viranomaisen, RTA:n, sivusto.
Kaikkein helpoimmalla pääset, jos ostat autosi autoliikkeestä, sillä he hoitavat paperityöt puolestasi ja ainakin 6 kk rekisteröinnin voi olettaa saavansa osana kauppaa. En tiedä miten NSW:ssä homma hoituu mutta minä hoidin QLD:ssä rekisteröinnin uusimisen kilauttamalla paikallisen "liikenneministeriön" palvelunumeroon (heidän kirjeensä uusimistarpeesta olivat menneet vanhaan osoitteeseen kun en ole vielä ihan oppinut toitottamaan joka suuntaan että 'olemme muuttaneet, olemme muuttaneet, olemme...' - Suomessahan viranomaiset saavat osoitteet tietoonsa vähän kätevämmin :eureka ). 8 min myöhemmin osoite ja rekisteröinti oli uusittu ja maksua mennyt erinäisiä satasia.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates