Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Kysymyksiä => Aiheen aloitti: Marid - huhtikuu 25, 2007, 18:42

Otsikko: Haluan vuokrata yksion Cold Coastilta
Kirjoitti: Marid - huhtikuu 25, 2007, 18:42
Aloitan opiskelun Bond Universityssa toukokuussa ja etsin vuokrayksiota Cold Coastin alueelta (esim. Surfers Paradise). Lennan paikan paalle perjantaina 27.4.

Laittakaahan meilia, jos jollain on kamppa vuokrattavana tai muuten hyvia vinkkeja, thanks:).
mari.depner@yahoo.com.au
Otsikko: Vs: Haluan vuokrata yksion Cold Coastilta
Kirjoitti: Jaaks - huhtikuu 25, 2007, 19:19
Marid,

Ei ole kämppää vuokrattavana, mutta vuokrakämppiä kyllä löytyy Gold Coastilta pilmin pimein.  Katso vaikka täältä Surfers kämppiä :QLD Rentals (http://www.realestate.com.au/cgi-bin/rsearch?s=qld&t=ren&snf=rbs&a=sf)

Miksi kuitenkin juuri Surfers jos kerran opiskelet Bond Universityssä ?  Sehän ei ole edes lähellä.  Katso mieluimmin jotain Robinasta tai jos rannan lähellä haluat asua, niin sitten vaikka Nobby's Beach tai Miami tai jopa Burleigh 8)
Otsikko: Vs: Haluan vuokrata yksion Cold Coastilta
Kirjoitti: Marid - huhtikuu 25, 2007, 22:43
Terve!

Kiitti vinkista Jaaks:). En oikein tunne viela aluetta, joten hyvia kaikki noi jutut. Jostain infosta luin, etta Surfers on noin 8 km:n paassa Bondista. Onkohan ehka vaaraa tietoa... Ainakin julkiset pitaisi kulkea hyvin kampan ja koulun valilla. 
Otsikko: Vs: Haluan vuokrata yksion Cold Coastilta
Kirjoitti: Jaaks - huhtikuu 26, 2007, 08:48
Marid,

Bond Uni on varmaan 8 km Surfersista, mutta Miami on vaan 3 km  :pepsodent
Kulkeehan ne julkiset siella Gold Coastilla toki ihan kohtalaisen hyvin.
Getting to Bond (http://www.bond.edu.au/about/directions/index.html)
Otsikko: Vs: Haluan vuokrata yksion Cold Coastilta
Kirjoitti: sToked - huhtikuu 26, 2007, 14:32
vähä niinku from a local point of view, älä ihmeessä muuta surfersin lähelle! mermaid beach ja siitä alaspäin jos "normaalia" elämää haluut viettää. kyl se surfers hieno paikka on käydä ja iltaa viettää mut ei siellä asumalla kannata asua, vähä liikaa the G.C meininkiä ainaki mun makuun. rupee kaduttaa sit pitemmän päälle. semmone paikka ku Sailfish Cove ois iha siinä bondin lähellä ja rantaan se parikolme kilsaa. se on semmonen uni-henkine alue täys erikokosii rivitaloja ymym. nettisivut tais olla http://www.seqrents.com.au/ mistä löytyy noita ton tyyppisii. ei muuta ku onnee kämpänhakuun, kyl varmasti nappaa. pistähä kyselyy jos apuu tarviit, ite asun nobby beachilla. riku_jagu@hotmail.com

yeeeeww!
Otsikko: Vs: Haluan vuokrata yksion Cold Coastilta
Kirjoitti: Marid - toukokuu 02, 2007, 19:41
Moikka taas!

Löysin tosi kivan yksiön Varsity Lakesilta (Central Park Apartments). Yliopisto on vieressä ja alue muutenkin tosi kiva. Kiitti tuhannesti vinkeistä! :)

Mari