Toita turistiviisumilla?

Aloittaja Tiius, helmikuu 28, 2007, 13:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tiius

Olen sairaanhoitaja suomesta, matkustelemassa ja nyt kaverin luona Sydneyssa. Rahat alkaa olla lopussa mutta koti suomeen en kuitenkaan viela haluaisi lahtea...
Tietaako kukaan mista kannattaisi kysella ja onko ylipaataan mahdollista tyoskennella turistiviisumilla, laillista se ei varmastikkaan ole.. Lastenhoito, vanhustenhoito tai elaintenhoito  kavisi hyvin, jos etsit lastenhoitajaa tai olet kuulut jonkun etsivan lastenhoitajaa  laita viestia :).

Aikis

Oletko aikeissa vielä joskus mahdollisesti tulla takaisin Australiaan? Jos vastaat kyllä, kannattaa varmaan kolme kertaa harkita tuota lainrikkomusta...Jos nimittäin kävisi niin ikävästi (ja esimerkiksi näin julkisesti asian ottamalla puheeksi riski suurenee) että jäisit kiinni, niin viisumiviranomaiset käyvät kutakuinkin keljuiksi vastaisten viisumianomustesi kohdalla.

Että nyt pitäis keksiä ihan jotain muuta rahoittaaksesi ja jatkaaksesi oleskelua...

jounij

Jep, me emme täällä laittomuuksia mainostele emmekä ketään moisiin kehoita.


Aikista myötäillen
Jouni
Canberra

RUU

Mikäänhän ei tietenkään estä hakemasta töitä mutta ennen työsopimusta pitää sitten vaan sopia työnantajan kanssa viisumin vaihdosta ja saada Dimia myöntämään bridging-viisumi työnteon sallivin ehdoin. Koska sairaanhoitajista on pulaa tälläkin puolella Tellusta, voisi kuvioon sopia työnantajan sponsoroima viisumi (joko tilapäinen tai ENS).
Ainut varsinainen hidaste on tutkintosi ja osaamisesi rekisteröinti / laillistaminen täällä ennen työn aloittamista.

Mutta tämä vaatii aikaa (todennäköisesti välillä 1 - 4 kk) + rahaa eli ei sovi pikaiseen rahan tarpeeseen. Valitamme.  :(
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Nordman

Tämä meneepi nyt hiukan asian viereen mutta olenko väärässä vai muistanko oikein että "hyväntekeväisyys työ" tms. auttaminen olisi sallittua?
Siis ilman korvausta tehtävä... ???
"Tyyli ennen tarkoitusta, asenne ennen kaikkea"

Jaaks

Nordman,

Oikeassa olet  8)

LainaaVolunteer work tourism schemes
In general terms, you may be able to work as a volunteer whilst on a Tourist visa if:
•   your main purpose in visiting Australia is tourism, and any voluntary work remains incidental to this
•   the work involved would not otherwise be undertaken, in return for wages, by an Australian resident
•   the work is genuinely voluntary and that no remuneration is received in return for the activities.
Note: It is acceptable, under the conditions of the Tourist visa, to receive meals, accommodation and/ or reimbursement of out-of-pocket living expenses in return for voluntary work.

Leokatti

Eli orjatyövoima on tervetullutta  :pepsodent. Enpäs tuota pykälää aiemmin ole huomannutkaan. Meillä oli Suomesta talliorja viime kesänä ja kokemus oli erittäin positiivinen - molemmin puolin  :peukkuy.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Jaaks

Kati,

Melkein, mutta huomaa ehdoista "the work involved would not otherwise be undertaken, in return for wages, by an Australian resident :pepsodent

Leokatti

No way that's going to happen, Jaaks. Ei tässä niin rikkaita olla, että olisi varaa joku palkata 5 hevosen takia, joten ole rauhassa - kenenkään työpaikkaa ei suomalainen orja vienyt. ;)
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Jaaks

Kati  8)

Tuo kyseinen ehto tarkoittaa, etta voit ottaa "volunteer" henkilon jos ei ole ketaan "resident", joka haluaisi tehda ko tyon maksua vastaan ja sitten siella tulevat taas vastaan nuo mahtavat tulkinnanvaraiset sanat "In general terms ja you may be able  :D

Leokatti

Niinpä. No nyt tämä meidän orja maksaa siitä että saa touhuta hevosten kanssa takaisin Suomen kamaralla  :confuse
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.