Kadonneen greippilimun metsästys

Aloittaja Rockola, marraskuu 28, 2007, 09:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Rockola

Maksalaatikko- ja maksapihvideprivaatiota olen jo saanut hoidettua -- vaikka edelleenkin odottelen niitä Jaaksin lupaamia ammattilaisen käristämiä pihvejä  :pepsodent -- mutta yksi minulta puuttuu ja sen mukana kaikki:

Mistähän mahtaisin löytää greippilimua?  ???  :confuse

VCG:tä kun ei ilman greippilimua saa väännettyä. Votkaa olen jopa löytänyt ihan omin neuvoin ja viimeksi Suomessa käydessäni nappasin mukaan pullon Carilloa, mutta greippilimu odottaa edelleen löytämistään. Greippimehu ei tähän tarkoitukseen valitettavasti käy.
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen

Jaaks


Rockola

Lainaus käyttäjältä: Jaaks - marraskuu 28, 2007, 11:29
Oletko kokeillut Wimmers Sparkling Grapefruit  ???
En oo kokeillut mutta saattaisi toimia, mistähän päin Brisbanea tuota löytyisi vähittäismyynnissä? C- tai W-marketissa en muista nähneeni.
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen

Jaaks

Soita Wimmers ja kysy kuka myy Brisbanessa 3299 3300  8)

Traveller

Tulipa tuosta greippilimusta mieleen, onko jollakin antaa vinkkiä lonkeron korvaajalle? Gin & tonic ei maistu ihan samalta, vaikka sinne päin on vähäsen...
Ah, lonkero, ihana kesäjuoma...  8)

RUU

Lonkeron kaipuuseen on meillä auttanut UDL:n Bitter Lemon (keskisininen tunnusväri). Joka kaupasta löytyy kyllä UDL:n limuviinoja mutta ei aina tuota, joten jos ei heti löydy niin parempaan kauppaan vaan etsimään.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

MH

Lonkeron voisi korvata myös  Gin ja täältä  http://www.wimmers.com.au/mixers.html  Bitter lemon

Traveller

Kiitos kovasti vinkeistä, täytyypi kokeilla! Kippis vaan!  :XXXX