viisumin hakeminen

Aloittaja naana85, huhtikuu 17, 2005, 20:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

naana85

Syyskuussa olisi tarkoitus lähteä Sydneyhyn ja viisumianomukset varmaan pitäisi jo laittaa menemään.. En vain ole varma, että laitanko ne netissä vai menenkö matkatoimistoon? ja millä sivulla kyseinen anomus on.. Kyse olisi tästä vuoden viisumista nuorille, millä voi tehdä töitä. Olisiko missään suomenkielistä ohjesivua edes?

Kaikki tiedonmuruset ovat tervetulleita!!:confuse

eevis

Naana :D

Täällä hiukan suomeksi koostetta viisumista: http://www.dundernews.com/aus/wmprint.php?ArtID=65

Itse viisumin haku tapahtuu helposti netissä, linkki viisumihakemukseen ja tietoa viisumista löytyy DIMIAn eli Aussien siirtolaisviraston sivuilta: http://www.dimia.gov.au/allforms/visiting_whm.htm

Hakemuksen täyttäminen on tosi helppo juttu, ja ohjelma antaa ohjeita hakemusta tehdessä. Tarviit vain luottokortin jolta ne sitten laskuttavat viisumimaksun. Lisää muiden viisumia hakeneiden kokemuksia löytyy täältä foorumista paljon tuon vasemman yläreunan Hae-toiminnon avulla, laita vaikka hakusanaksi working holiday tai hakemus tms. Good luck! :)

Ai niin ja jos olet syyskuussa lähdössä, eipä sulla varmaan kauheaa kiirettä viisumihakemuksella vielä ole, yleensä netin kautta hakiessa viisumin saa noin parissa päivässä, joskus jopa samana päivänä! Mutta ei tietysti viime tippaankaan kannata jättää...

Hmm, pitipä tulla vielä toteamaan, että aivan loistava tietopaketti tuo Dunderin oma suomenkielinen infopaketti WH:sta! :peukkuy Valmiit linkitkin viisumihakemukseen yms. Kudos tekijälle, kuka sitten lieneekään ollut! (Jouko?)
Dees - We will bloody bounce back!!!


naana85

Vielä ihan pieni kysymys, sivuilla mainitaan että pankkikortilla pitää maksaa se hakemus, eli onko bankcard ihan tavallinen suomalainen pankkikortti?

eevis

Naana :D

Ei pankkikortti valitettavasti käy, vaan luottokortti tarvitaan. Missä luki pankkikortista?
Dees - We will bloody bounce back!!!


naana85

siellä sinun antamassa osoitteessa, mutta kun luin tarkemmin siellä luki "jokin seuraavista luottokorteista:...bankcard.." Kihlatulla kun ois tavallinen osuuspankin pankkikortin, mutta ilman luotto-ominaisuutta..

marX

"bankcard" tarkoittaa australialaisen pankkijärjestelmän myöntämää pankkikorttia, jota voi täällä käyttää webbikaupoissa luottokortin tapaan.
\"Turku on Suomen Teisko\"