Suburbs of Melbourne??

Aloittaja tljoki, maaliskuu 04, 2008, 22:48

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

tljoki

Olen muuttamassa mieheni kanssa Melbourneen ja etsimme alustavasti asuntoa ja pahkailemme mika asuinalue olisi paras. Olemme molemmat toissa Tullamarine lentokentalla, joten olemme katselleet lahioita siita lahelta, mutta voisiko joku kertoa millaista aluetta lentokentan laheisyys on?  (Tullamarine, Essendon, Coburg jne) Meilla ei ole lapsia, mutta silti olisi kiva asua rauhallisella ja kivalla alueella...
Onko myos totta etta ainoa julkinen liikenne lentokentalle keskustasta on sky train? Ajattelimme aluksi etsia asuntoa keskustasta mutta kulkeminen lentokentalle joka paiva sky trainilla tulee aikas kalliiksi ja on vaikea loytaa asuntoa kahdella autopaikallakaan... Kiitos paljon etukateen vastauksista, tama forumi on niin huippu juttu kun aina saa edes jonkunnakosen vastauksen, olis kysymys mika hyvansa  :peukkuy

jounij

Joko luit esimerkiksi tämän Tuipan vastauksen samaan kysymykseen (joka löytyi hausta sanalla "Tullamarine")?

Melbournessa asuminen ja siihen liittyvät asiat

Niin ikään haulla löytyvä ketju "Lapsiperhe muuttaa Melbourneen" - muiden muassa - sisältää keskustelua Mellunmäen eri alueista.


Vihjaa
Jouni
Canberra

Tuipa

Tervetuloa meidankin puolesta!
Kuten Jouni jo sanoikin, tuosta edellisesta ketjusta saatte varmaan paljon tietoa lahioista! Tassa yhteenveto - joko kaupunkiin pain (esim. Essendon, Ascot Vale, Moonee Ponds, Flemington, Kensington) tai maalle pain (Sunbury, Bulla), ihan lahelle ei kannata missan tapauksessa jaada.
Taalla onkin jo 2 perhetta lennonjohtohommissa - heiltakin saat varmaan lisatietoja. Toinen perhe asuu Sunburyssa, toinen Altonassa.

tljoki

Kiitos oikein paljon vastauksista! En ole oikeen oppinut nakojaan viela kuinka kayttaa tuota haku-toimintoa, koska se ei muka loytanyt mitaan tuloksia etsimillani hakusanoilla..
Toivottavasti ensi viikolla olemme siella ja paasemme itse paikanpaalla katselemaan asuntoalueita ja asuntoja ja sunnuntaina nakemaan myos Formulat  :pepsodent

jounij

Lainaus käyttäjältä: tljoki - maaliskuu 06, 2008, 11:58
En ole oikeen oppinut nakojaan viela kuinka kayttaa tuota haku-toimintoa, koska se ei muka loytanyt mitaan tuloksia etsimillani hakusanoilla..

"Oikeaan" eli kaikista keskusteluista etsivään hakuun pääset ylhäällä näkyvän hakukentän viereistä suurennuslasia klikkaamalla tai valitsemassa valikosta HAKU (sanojen OHJEET ja PROFIILI välissä). Ehkäpä et käyttänyt tätä hakua?


Arvelee
Jouni
Canberra

tljoki

Kiitos Jouni, nain siina varmaan kavi koska nyt loydan tuloksia.. oli miten oli, mutta pikkuhiljaa hyva tulee  ;)