Työharjoittelu

Aloittaja eliiina, syyskuu 30, 2009, 04:51

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

eliiina

Heippa! Osaisiko joku sanoa näin suoralta kädeltä onko mahdollista mennä Australiaan työharjoitteluun 3 kuukaudeksi (palkattomaan) jos on jo käyttänyt working&holiday viisumin? Ja millä viisumilla, turistiviisumilla?

Hirvee hinku takasin ja ens syksynä koulun kautta olisi mahollisuus lähteä ulkomaille työharjoitteluun. Opiskelen siis matkailualaa ja johonkin hotelliin tai muuhun majoituspaikkaan tahtoisin. Jos jollain antaa vinkkejä/kokemuksia ni kaikki tervetulleita! Kiitos!  :)

pinkus

Mun kaverin sisko tuli tanne matkailu-/hotellialan tyoharjoitteluun muistaakseni jollain muulla kuin W&H viisumilla. En nyt suoralta kadelta osaa sanoa mika viisumi se oli mutta www.immi.gov.au varmaan osaa auttaa! :)


Edit: Olisikohan ollut Occupational Trainee Visa (Subclass 442)

"This is a temporary visa which allows people to undertake structured workplace training specifically tailored to the occupational training needs of the identified visa holder or applicant.

You must:
    * be at least 18 years old (unless there are exceptional circumstances)
    * have sufficient English to undertake the training
    * have been employed in your current occupation, studying or engaged in your field of expertise for at least 12 months."

eliiina

Kiitos! Täytyy tutustua tarkemmin niihin sivuihin.

Osaatko sanoa mitä kautta kaverisi sisko haki työharjottelupaikkaa? Itse ajattelin sähköpostin kautta yrittää.

Ja englanninkielen taitoni on ihan ok, mutta ei mikään loistava. Toivottavasti sillä ei niin väliä, siellähän sitä oppii sitten  ;)

Kiitos vielä!  :)

pinkus

Suhteilla  :pepsodent  Eli harjoittelupaikan saamisessa en osaa kylla auttaa. Lataa skype niin etta voit soitella paikkoihin suoraan :)