Taalla sita ollaan hah hahh haa!!! On tämä elämä ihmeellistä.

Aloittaja TomiP, syyskuu 12, 2005, 05:41

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

TomiP

Tässä sitä olutta hieman kittailen ja mietin elämääni ja ennen kaikkea vanhoja koulukavereitteni elämää. Olen asustellut vanhempieni luona syntymäkaupungissani Uudessakaupungissa muutaman viikon (ei ole enää omaa asuntoa Turussa) ja jotenkin tuntuu surrealistiselta, kun lähes päivittäin kun käyn lenkillä näen ja tapaan vanhoja koulututtujani 10-20 vuoden takaa. Sinne ne ovat jumittuneet pieneen Vakka-Suomalaiseen kuntaan jossa työttömyys on huipussaan. Yksi vanha hyväkin kaverini istuu kuulemma linnassa ryöstöstä ja toinen on pahassa huumekoukussa. En ikinä olis voinut uskoa kavereista. On se ihmeellistä tämä elämä. Minkä takia hyvä elämä pilata? Se on voi voi tottakai, mutta ihmettelen vaan, miksei voi vaikka vaan vaihtaa maisemaa ja tehdä jotain järkevää elämällään. No ehkä se kun tarpeeksi pahasti napsahtaa päässä, niin se on sitten siinä... Surullista.

Iloinen kuitenkin olen, että kahden viikon kuluttua on lähtö Brisbaneen ja olo on kaikin puolin mahtava ja energinen. Mukava nähdä uusi maa ja karistaa Suomi. Kai sitä täytyy jotain muusikon hommia jostain kahtella.

Tässä vielä piristykseksi soittamani video Livin' on a Prayer. Enjoy guys and see you...

http://www.saunalahti.fi/twell/mp3/livin_on_a_prayer1.wmv

Ja jos siellä Brisbanessa on immeisiä, jotka haluaa vaikka jossain vaiheessa lähteä juomalle tms., niin viestiä tulemaan vaan. Oishan se nyt ihan hienoa tavata paikallisia.

Ja onkos muuten Tommy Emmanuel kenellekkään tuttu? Tapasin Tommyn Dortmundissa ja Nashvillessä. Mukava heppu.

jounij

On Tommy E sen verran tuttu, että olen jutellut hänen kanssaan pari minuuttia samalla, kun hän urakoi omistamaani yli kymmeneen CD:nsä kanteen nimmarit. Olen käynyt katsomassa edellisten 12 vuoden aikana yhtä lukuunottamatta kaikki Tommyn konsertit täällä Canberrassa. Se yksi konsertti ehdittiin loppuunmyydä, ennen kuin havahduin lipunostoon. Vissiin kymmenisen kertaa olen siis nähnyt Tommyn livenä. On muuten myös mainio showmies hyvän kitaransoiton lisäksi.

Täältä Ossilasta käsin olen käynyt viettämässä aikaani kotikaupungissani Kajaanissa yhteensä muutaman viikon verran. Montaakaan koulukaveria ei siellä enää tunnu tapaavan. Vissiin ne muutkin on sitten häippässeet jonnekin paremman(?) elämän perässä - synkkää työttömyysaluettahan se Kajaanikin on.


Mietiskelee
Jouni
Canberra

Rockola

LainaaOriginally posted by TomiP
miksei voi vaikka vaan vaihtaa maisemaa ja tehdä jotain järkevää elämällään
Lepokitka on suurempi kuin liikekitka.

LainaaJa jos siellä Brisbanessa on immeisiä, jotka haluaa vaikka jossain vaiheessa lähteä juomalle tms., niin viestiä tulemaan vaan. Oishan se nyt ihan hienoa tavata paikallisia.
Pista U2U kun oot saapunut niin katsotaan mita voidaan tehda. Kukaan ei vissiin oo ollut ainakaan viela riittavan motivoitunut jarjestaakseen vastaavia tapaamisia kuin Sydneyssa.

LainaaJa onkos muuten Tommy Emmanuel kenellekkään tuttu?
Sen verran etta arvostelin aikoinaan Rytmi-lehteen hanen Chet Atkinsin kanssa tekemansa levyn "The Day Finger Pickers Took Over The World". Letkeaa musiikkia ja kummallakin veijarilla pysyy/pysyi kitara kohtuuhyvin hanskassa. Taisinpa myos mainita levyn olevan mainiota vastalaaketta kaamosmasennukseen.
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen

Andreasyan

Niin, voitaisiin kyllä nyt ryhdistäytyä, ja pistää pystyyn pienet kinkerit Suomi-porukalla. Onhan meitä täällä BrisVegasis aika paljon. Mitäs jos tosissaan alettas järkkäämään tapaamista? Ideoita ja ehdotuksia?

AA

MH

LainaaAlkuperäinen postittaja TomiP


Tässä vielä piristykseksi soittamani video Livin' on a Prayer. Enjoy guys and see you...

http://www.saunalahti.fi/twell/mp3/livin_on_a_prayer1.wmv

 

Kyllä on hienoa kun nykyaikana kuulee oikeilla soittimilla soitettua musiikkia ja varsinkin akustisella kitaralla. Tulee mieleen ihan leirinuotio meininki mikä on aina hienoa:god::peukkuy:peukkuy

Jouko

Hyvä Tommi, siisti kappale!

Eipä muuta kuin käsiä reippaasti pystyyn, eiköhän mekin nyt ainakin yksi tapaaminen saada järestetyksi. Ja siitähän on sitten hyvä jatkaa.

Tässä nyt olisi yksi hanska ylhäällä! :peukkuy


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Riksu

Wau! On se vaan hianoo, kun joku vielä osaa soittaa.

En ole tiennytkään jounij:n olevan täältä Kajaanista. Ai täälläkö synkkä työtilanne :? . Enpä ole sitä huoannut;  olen yrittänyt katsella uutta työpaikkaa jo yli puoli vuotta: MITÄÄN EI OLE TARJOLLA! Pakko siis tyytyä vanhaan... Ja Juntusia tässä itsekkin ollaan. :eye:
Riikka
skype: rillatilaa

TomiP

Mahtavaa, että löytyy Tommy Emmanuel faneja ja musiikin ystäviä. Mulle tuo soittaminen on oikeastaan lähes koko elämä, mutta muutakin elämässä pitää olla. Voisin laittaa tänne foorumiin sitten ensivaikutelmat Australiasta, kunhan perille pääsen. Ja totta hemmetissä tavataan porulla sitten, eikös joo? On hienoa kuulla kaikenlaisia juttuja ja keskustella mistä vaan. :P

jounij

LainaaAlkuperäinen postittaja Riksu
En ole tiennytkään jounij:n olevan täältä Kajaanista.

Joo, se pitää aina varuilta kirjoittaa tänne foorumiin noin vuoden välein, kun ei kukaan uusi tulokas kuitenkaan jaksa kahlata läpi kaikkia vanhoja kirjoituksia... :) Kerran - on tästä kai jo pitkälti yli vuosi aikaa - jopa pitkään "kateissa" ollut kummipoikani sieltä Kajaanimpaa äkkäsi minut täältä Dunderista.

LainaaJa Juntusia tässä itsekkin ollaan. :eye:

Kah, sukua siis, sillä kaikki Juntuset ovat kuulema jotain kaukaista sukua keskenään! Sukuseura tosin ei tunnu ainakaan enää kovin aktiivinen olevan. Minun kotiväestäni ei enää tosin asu kuin äiti siellä Kajaanissa. Muut perheenjäsenet ovat levinneet Paltamoon, Ouluun ja Helsinkiin. Itse lähdin Kajaanista maailmalle jo vuonna 1983. Mutta serkkuja ja muitakin lähisukulaisia kyllä riittää Kajaanissakin aika monia.

TomiP, hieno suoritus tuo Livin' on a Prayer! Sanoisin jonkun verran kitaraa itsekin soittaneena, että kovastikin leirinuotiosoitantaa kovatasoisempaa kitarointia! Ja pistin kyllä merkille sen nimmarinkin siinä kitarassa.


Kehuu
Jouni
Canberra

MH

LainaaAlkuperäinen postittaja jounij


TomiP, hieno suoritus tuo Livin' on a Prayer! Sanoisin jonkun verran kitaraa itsekin soittaneena, että kovastikin leirinuotiosoitantaa kovatasoisempaa kitarointia! Ja pistin kyllä merkille sen nimmarinkin siinä kitarassa.


Kehuu

En millään muotoa tarkoittanut leirinuotio vertauksella että Tomin soitto ei olisi hyvää vaan sitä tunnelmaa joka välittyy akustisen kitaran soitosta.

TomiP

Mikäs sen hienompaa kuin leirinuotiomeininki... No joo.

11 yötä vielä lähtöön. Täällä Suomessa on laimeesti sanottuna paskat kelit. Ei voi edes lenkille lähteä, kun sataa ja tuulee niin pahasti.

Jouko millos semmonen tapaaminen vois käydä?

t.Tomi P.

TomiP

No niin. Nyt alkaa jo tuntuakin siltä, että lähtö on lähellä. Ens maanantaina sitten bussilla H:ki Vantaalle ja menoksi. Hitto on siistiä lähtee. Suurin toive on se, että pallo paistaa mukavasti ja ulkoilukelit ovat hyvät. "rasvaanko köyden"-kelit alkaa jo olla täällä Suomessa lähellä ja mukava lähteä reissuun. Täältä tullaan amer..., :nuttu: eiku Australia!!! :hahhaa

Nykke

Wow aplodit TomiP:lle...aika upeeta oli soitto, itsekin olen jonkun vuoden skittaa soittanu joskus ja tiedän että kovaa reeniä vaatii tuollainen taso. Mukavaahan se on kun sen on saa :)

Itsellä tasan 5 viikko lähtöön ja matkakuume alkaa kanssa olemaan KORKEALLA :P

Tsemppiä ja aurinkoa kaikille :)

// Nykke

Tommi&Piia

Rikastuttavaa ja antoisaa matkaa, TomiP! :D

Tulee niin täysillä mieleen vuoden takainen aika, kun itse lähdettiin Sydneyyn... Ikävä takaisin. :itke

Tony

On se vaan hienoa lukea nuorten Australiaan matkaavien ennakkofiiliksistä, jotka lähtevät uuteen tuntemattomaan kokemaan uusia elämyksiä, niin sitä pitää:peukkuy. Perhana tässähän rupeaa tulemaan itsellekin kohta matkakuumetta. Jaaks:D rupeeppa pumppaamaan sitä naapurisi ilmapatjaa, josko kohta ollaan siellä. No ei nyt sentään, kun pitää toi Arja vielä saada Lapista kotiin:D. Mutta, mutta mahtavaa on lueskella Australiaan hinkuavien innosta, koska se todellakin on sen arvoista, ja tämän voin rehellisesti todeta lähes 60.000 km Australiaa kaiken kaikkiaan reissanneena.

Australiakärpänen kun pääsee purasemaan, niin sille ei mahda mitään, kirjoittaa Tony, vaikkakin joskus hivenen kriittiseen sävyyn:confuse

Jaaks

Tony,

Patja on valmiina - tervetuloa vaan.
Jokos Hot English alkaa olla lopussa ?

Tony

Jaaks

Säästellään ja säästellään, ei kaikkea hyvää pidä kerralla hotkia

:)

TomiP

No niin. Huomenna sitä 10 jälkeen bussiin ja kohti kenttää. Nyt täytyy jo pakata kamojakin. Kitara ja vähän vaatetta, niin niillä pärjää. Keskiviikkoaamuna 9:30 paikallista aikaa pitäis Brisbanessa sitten paistatella. :cool: Ai että tätä on odotettu. Ja pelkällä menolipulla mennään.

Aina kun alkaa pakkaamaan, niin tiedostaa oikeasti että lähtö on lähellä. Semmonen jänskä/hieno tunne.

eevis

TomiP :D

Nyt alkoi vasta mietityttaa, etta oletkohan joskus aikanaan 90-luvulla kenties soittanut Vuoden yhtyeessa...??? :eye: Jokatapauksessa mukavaa matkaa vaan!

:XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!


Raiwå

Andreasyan :P

BrizzieZuomalaisten tapaaminen vai???
Siis Evergreen Finns in Brisbane Tapaaminen ?  :hahhaa

Kun sitten tulee 'vuosi siitä kun joku viimeinkin muistaa, että 'Juma' mehän ollaan jo vuosi tätä suunniteltu.
Ilmoittakaa, jos muistatte :roue

Meikä varaa lentoliput, ja tulee virallisiin juhliin :)




:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

Andreasyan

Parahin Raivo:roue

ikuisena optimistina uskon, että tapaaminen on mahdollista järjestää...tosin, innostuksen ja asialle omistautumisen huomioon ottaen olen valmis odottelemaan seuraavat 12 kk...tai vuotta...Puolustukseksemme sanonpahan vain, että  UV-säteilylle altistuminen ja nestetasapainon lääkitseminen esim. XXXX:llä(hyi) heikentää muistiamme ja  niinollen asiat sujuvat savolaiseen tapaan...verkkaisesti.
Tervetuloa:peukkuy

Raiwå

Dreyasian :)

Sitten kun olette keksineet miten ilman XXXX (Yäk) voimajuomaa saatte sen järkättyy :)
Lähettäkää se niksipirkkaan, että saavat Tsaivaskailassa vähän apua kaa :P




:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

TomiP

Sydneyssa tassa odotellaan viela lentoa Brisbaneen ja sitten hyppimaan taivaalta pariksi paivaksi. Matka on ollut kieltamatta pitka, mutta mikas sen hienompaa kuin olla taalla. Hieman kikkailuksi meni matkatavaroitten kanssa, kun Suomessa laittoivat vain tanne Sydneyn kentalle asti. Piti kikkailla kamat ulos ja uudestaan sisaan. No simppeliahan tama on kuin heinanteko. Passiin sai heti tullin jalkeen tarvittavat merkinnat ja eivat halunneet nahda mun keksejakaan (Food) laukusta. Lento meni Singaporestakin tanne mallikkaasti. Mahtavaa katsottavaa koneen ikkunasta olivat upeat salamoinnit. Hyvin sain nukuttuakin koneessa. Hieman ehka tama aikaero paassa tuntuu, mutta enpa valittaisi tuommoisesta asiasta. Suurin ongelma ehka elamassani on se, etta kuinka saan pisteet a ja o kirjaimien paalle?

Ei tata usko todeksikaan, etta nyt ollaan jo pelipaikalla. Ei muuta kuin jatketaan harjoituksia. Vuoden Yhtyeesta sen verran, etta en ole bandissa soittanut, mutta kaverini kyllakin. Kova koverbandihan tuo oli.

t.Tomi P.

eevis

TomiP :D

hyva etta matka meni mukavasti! ä = Alt+132 ja ö = Alt+148 (ja numerot tuosta sivunumeroista, ei yla-) lisays: Jouni laittoikin linkin tuohon ketjuun missa on lisaa ohjeita, thanks!

hiukan aattelin tuosta Uudestakaupungista, etta olet vaikka voinut olla joskus Vuoden Yhtyeen ("ja pirustako sita tietais vaikka soitettais yhdessa kauemminkin!" :D ) Karin kitaratunneilla tai muuten vaan sen kanssa soittelemassa, tuntuu etta Laitila/Uki-musapiirit on pienet, kaikki tuntee kaikki. Olen Karin sisko, ja joskus silloin vuonna X tuli istuttua kerta jos toinen Kukonkulmassa/Saariselalla/Kemissa/ties missa bandia kuuntelemassa. Ihan hyvahan se juu oli. Aurinkoisia keleja sinne Brissyyn! :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!


jounij

LainaaAlkuperäinen postittaja TomiP
Suurin ongelma ehka elamassani on se, etta kuinka saan pisteet a ja o kirjaimien paalle?

Kaikkiin elämän suuriin ongelmiin löytyy ratkaisu Dunderista. Asiasta on puhuttu muun muassa täällä:

http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=1730#pid19522


Opastaa
Jouni
Canberra

TomiP

Moi kaikille!

Nyt on sitten 4 paivaa tullut vietettya taalla lammossa. Pankkitili avattu, kamppa hankittu, kannykkaliittyma hankittu, jalan teloin huonon landingin takia laskuvarjohypyssa jne.

Eilen vuokrasin pyoran ja ajoin ympari Brisbanea ja on tuo jokivarsi kylla kaikinpuolin hienoa katseltavaa. 12. paivaan asti on nyt aikaa kikkailla jossain, ennenkuin on muutto vuokrakamppaan. Vuokrasin South Brisbanesta todella mukavalta paikalta studion ja hintaa on 200 AUD/viikko. Uima-allas, BBQ, sahkot, kalusteet ja pyykinpesukoneen kaytto sisaltyy vuokraan. Tapasin yhden italialaisen kaverin hostellissa ja suositteli paikkaa ja kun kavin katsomassa niin kylla ainakin suomipojalle kelpaa. Aika tarkkoja tosin ovat kaikkien todistusten yms. kanssa, eli pitaa olla tiliotteet jne. jos ei ole toissa.  

Yksi erittain kummallinen asia tuli vastaan kun yritin ostaa semmoista ainetta missa on shampoo ja saippua samassa. Semmosesta ei taalla ilmeisesti ole kukaan edes kuullut? Rexona vois tehda taalla miljoonia...

Jatketaan tassa harjoituksia.

t.Tomi P.