lomakehaku Australiaan?

Aloittaja Aikis, toukokuu 06, 2005, 15:40

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Aikis

Jaaks, tai joku muu asioista perillä oleva tai selvittämään kykenevä; olettko kuulleet mikä mahtaa olla joku Immigration ministeriön lanseeraama uusi 'lomakehaku', jolla voi hakea viisumia ja työlupaa yms. Kuulin tällaista huhua, että jotain uutta ja erilaista (tyyliin USAN green gard lottery9 olisi tarjolla, mutta huhu kuulosta aika epämääräiseltä...

Olisi kiva jos joku tietäisi jotain faktaa...

Jaaks

Aikaihminen,

Jos viittaat eraalla toisella keskustelupalstalla esitettyyn tarjoukseen, niin tarkoittaa yksityisia Migration Agents.  Ei ole mikaan Ministerion lanseeraama "uusi lomakehaku", vaan jonkun tapa hankkia elantonsa laskuttamalla ihmisia hakemusten teosta heidan puolestaan.

Sitapaitsi Australiaan ei haeta erikseen viisumia ja tyolupaa.  Tiettyihin viisumeihin kuuluu oikeus tehda toita ja toisiin taas ei.

Mitaan USA'n tyyppista "Green card" lotterya ei myoskaan ole eika sita voitaisi oikein jarjestaakaan, kun mitaan erillista "tyolupaa" ei ole.

Tassa lainaus (oletettavasti) tarkoittamastasi jutusta:

Lainaa...tuo prosessointi -taho on minulle tuotu lakiasiaintoimiston kautta ja he ovat ministerien kanssa yhteistyossa - koska tieto on aivan uusi, en voi valitettavasti antaa mitaan tarkempaa tietoa palvelun laajuudesta tai kustannuksista, jonka jattaisin sinun omaan harkintaan ja neuvoteltavaksi.
En voi myoskaan taata, etta hakemus
automaattisesti hyvaksytaan.

Minkahan ministerien kanssa se on tehty yhteistyossa ?  Australiassa on vain yksi Immigration Ministeri.

Johan tuo maininta lakiasiaintoimistosta kertoo surullista tarinaansa koko homman hurjasta hinnasta seka viela kommentti, etta ei voi taata, etta hakemus hyvaksytaan.
Sita ei voikaan taata kukaan- ei edes Immigration Department itse.

Pysykaa poissa noista tyhjien lupauksien kaupittelijoista.  Ei ne viisumien hakemiset niin vaikeita ole.

Varoittaen neuvoo...

Aikis

No sitähän minäkin arvelin, että jotain fuulaa tässä oli... Kiitti Jaaks, olit alkuperän suhteen ihan oikeilla jäljillä.