Cairnssiin

Aloittaja veera, syyskuu 14, 2004, 16:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

veera

Apuapapua! Lähtö lähestyy.. ja kysymyksiä riittää. Laskeudun Cairnssin lentokentälle 9. 10. Tietääkö kukaan mistä saan viisumin? Onko se toimisto lentokentällä vaiko jossakin tuhansien kilometrien päässä?
 Entäs hostellit? Onko joku yli muden? (halpa ja hyvä)??
..tarkoitus olisi aloittaa työnteko mahd pian. Onko joitakin farmeja Cairnssissa joista hyviä kokemuksia? Esimerkiksi sellainen hostelli josta on järkätty kuljetukset hostellille olisi näin autottomalle hirvittävän kätevä. Jos työtä ei riitä Cairnssissa ajattelin siirtyä Tullyyn.
Pankkitilien avaamiset, verohommat ja liittymien avaamiset kannaattaa ilmeisesti hoitaa paikan päällä. (eikös nämä samaiset nokiat toimi siellä, vai pitääkö sieltä ostaa joku miljoonataajuuspuhelin?)
Olisin kovin kiitollinen jos joku ystävällinen tyrehdyttäisi jälleen valtavan tiedonjanoni.. ja jos joku ystävällinen Cairns- asiantuntija tahtoo kertoa enemmänkin, e- mail osoitteeni on nokka03@hotmail.com. kiitosh.

MH

Muista en tiedä mutta kyllä sulla täytyy olla se viisumi valmiina ei sitä sieltä saa siellä vain rekisteröidään että olet tullut maahan viisumeista lisää http://www.immi.gov.au

Jaaks

Veera :D

Se leima passiisi taytyy hakea paikallisesta DIMIA'n toimistosta.  Lentokentalla se onnistuu vain Sydneyssa.

Cairns DIMIA office
Street address:
19 Aplin Street
Cairns QLD 4870

Counter hours:
Mon-Fri 0900-1600 (Wed 0900-1330)

Ja sijainti on aivan keskustassa; laita vain tanne tuo osoite ja kartta tulee :D

http://www.whereis.com.au/whereis/mapping/zoomMap.do?mapIndex=3&brandId=1&level=2


Tassa pari linkkia Cairns'n Backpacker juttuihin:

http://www.cairnsweb.com.au/guide/accommodation/backpackers.htm

http://home.vicnet.net.au/~hostels/cairns.htm

http://www.hostelz.com/view.php/Australia_Queensland_Cairns_Hostels

http://www.cairnsbackpackers.com.au/

eevis

Veera :D

Puhelimesta: et tarvitse edes kolmitaajuuskännyä, kakstaajuus riittää.
Tax file numberin saat helposti paikan päällä ja pankkitilihän kannattaa avata mahdollisimman pian, jotta selviät helpoimmalla henkilöllisyytesi todistamisessa.

TFN: http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=1243#pid13981

Mukavaa matkaa! :peukkuy
Dees - We will bloody bounce back!!!


MH

Riittää jopa vanha yksitaajuus gesmi lisä tietoja ainakin soneran palveluista kun menee soneran nettisivuille ja etsii sivun roaming

eevis

MH :D

Oooo...onko ykstaajuisiakin vielä olemassa??? :o :hahhaa No ei vais, varmaan paremmin toimiskin vanhat nokialaiset sun muut kun tuntuu että nämä uudet joutuu aina vaihtamaan jonkun pikkuvian takia...takuusta menee, mut silti...
Dees - We will bloody bounce back!!!


MH

tässä soneran linkki


http://www.sonera.net/in/kuuluvuus_ulkomailla/index.html

Tuolla kun kävin katsomassa operaattoreiden tietoja niin siellä oli taajuus 900mhz eli mikä tahansa gsm toimii tuolla myös ne ensimmäiset tiiliskiven kokoiset

zetax

Mun mielesta paras aussihostelli on corona backpackers sita kuuluisaa "killiganssia" vastapaata. Maksaa vaan 12-14 dollaria yo ja on mukavan pieni ja paras social life siella. Muutenkin Cairns oli todella mukava, olin siella yhteensa varmaan 5-6 viikkoa.
Itse farmihommia Cairnsin kautta ei saa, mutta Tully oli ihan hyva niinkuin sita jo taisin sinulle aikoja sitten mainostaa. Tosin se on vaan tylsyyden huippu!

Pidahan hauskaa:D

Lotta

Mun hostellin respa (Dreamtimetravellersrest) Cairnsissa oli ainaki ihan taynna noita fruitpicking ja muita farmeja etsimassa tyontekijoita.
Itse lahden wwoofin kautta vapaaehtoiseksi maatilalle oleskelemaan :pyhimys kun siella on kaikkia kivoja elaimia! Pitanee tulla sitten takas tanne hakemaan oikeaa tyota kun alkaa paskan lappaminen kyllastyttaa!

Cairnsgal

hei veera!!

vielaks oot cairns'ssa? ma oon ollut taalla 3,5 viikkoo ja viela 3 viikkoo jaljella.pakko menna kotiin tienaamaan ja sit ens vuonna taytynee hommata wh viisumi ja etsia toita taalta. muuten ollut todella mukavaa, mut uskokaa tai alkaa, hieman on ikava suomen raikasta ilmaa, heheh.. noh ehtii siella lopputalven palella. talla hetkella asun woreessa kavereiden luona, vierailtiin eilen elaintarhassa, jossa voi ruokkia kenkurui ja halia koalaa..siistia..

:eye:jos joku haluaa ottaa yhteytyksia niin mun sahkoposti on: moraalinvartija@hotmail.com

haleja

eveliina

muakin kiinnostais cairns yli kaiken ni että lisää vaan keskustelua ja vinkkejä aiheesta : )

Jaaks

Eveliina :D


Lainaa...muakin kiinnostais cairns yli kaiken ni että lisää vaan keskustelua ja vinkkejä aiheesta ...


Siis mitahan haluaisit tietaa ja mikahan siina kiinnostaa yli kaiken :?  ... ja mitahan vinkkeja haluaisit saada :?

Palstalla loytyy jo kylla nytkin jonkin verran juttuja kyseisesta kaupungista.  Oletkohan edes yrittanyt tuota HAKU laitetta :confuse

MH

Kuukkelilla löytyi helposti esim. nämä joten tietoa löytyy kun vaan viitsii etsiä.


http://www.cityofcairns.qld.gov.au/
http://www.tropicalaustralia.com.au/
http://www.cairns.citysearch.com.au/

zetax

Jotain Cairnsista kertoo se, etta en ole kuullut kaupungista oikeastaan mitaan negatiivista. Mun mielesta Cairns on 1 harvoista todella mukavista ja viihtyisista paikoista Australiassa.

eveliina

kiitos kiitos tästä on hyvä lähtee eteenpäin..