Suomalaiset elokuvat Australiassa

Aloittaja Finni, lokakuu 30, 2002, 16:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kris

Yks tosi kova kotimainen on Ake Lindmanin KULTAKUUME. Se kertoo Lapin kultaryntäyksestä, ja tän kestää kattoo n. 2 kertaa vuodessa ihan huoletta.

Mulla on muuten tuolla myyntipalstalla ilmoitus SUOMALAISIA VIDEOITA MYYNNISSÄ, josta saattaa löytyä jollekin sopivaa katseltavaa, mm. tuo aikaisemmin mainittu HÄJYT löytyy sieltä. Videollahan ei oo tunnetusti noita aluekoodiongelmia.
T: Krisse

Jaaks

Kris,

Eipä ole tuo aluekoodi ollut mikään ongelma sitten DVD Decrypter jos oikein paha suojaus on, mutta yleensä Nerokin poistaa ne.

$20 per video, jotka on kaikki täälä jo DVD'nä :?

kris

Joo, saatat olla oikeassa, Jaaks. Laitetaan sitten vaikka 15 Audii kipale, niin katotaan jos kauppa rupeis käymään paremmin.
T: Krisse

Georgk

Mustan suomalaishuumorin ystaville suosittelen SBS:llakin jouluna naytettya "Rare Exports" patkaa. On vielapa englanniksi puhuttu, joten aussienkin on helppo katsoa.

Toimii myos hyvana todistusaineistona jos ei joku tahdo uskoa etta mista se joulupukki oikeasti on kotoisin.
The ships hung in the sky in much the same way that bricks don\'t.

Petri

Jospas minäkin kantaisin korteni kekoon tässä 'Region' -asiassa.

Useimmat, jos ei kaikki, DVD-masiinat saa omatoimisesti muutettua toistamaan kaikkia alueita. Googleen vain haku: region patch [merkki ja malli] niin ohjeita alkaa löytyä.

Yamahani suhteen se tehtiin kaukosäätimellä ja aikaa meni 30 sekuntia. En tiedä kuuluuko asiaan vai painoinko yhden ysin liikaa (koodi oli jotain 999999), mutta toistetun ajan näyttö meni sekaisin ja näyttää nyt luullakseni 'sektorien' lukumäärää, mutta väliäkös sillä.

kris

Joo, toi toimii yllättävän hyvin. Meikäläisen LG koodattiin alle 10 sec. mutta mun uuteen Pioneeriin ei tunnu noita koodeja mistään irtoovan.
T: Krisse

usia

Keskiviikkona 31/5 klo 10 pm tulee SBS:lta Kaurismaen Mies vailla menneisyytta.

Pipsu

Loytyyko Turhapuroja mistaan englanninkielisella tekstityksella?
Pipsu

kris

... ja mitäköhän varten?
T: Krisse

Jaaks

Ei nyt ihan Suomalaisia elokuvia Australiassa, mutta joku haluaa katsella kuinka Lordi voittaa niin:
Eurovision Song Contest 2006
SBS Saturday July 8 1.00 pm

arixmel

Eli ihan vihjeena etta DC++:lla on hubeja (hubilistalta suosituimmat suomalaiset) joilla ihmiset ovat vaivautuneet laittamaan vanhoja mafian aikaisia juttuja jakoon. ylla mainittuja suosittelen. lisaksi sielta tuntuu loytyvan vanhoja hyvia tv sarjoja tyyliin kylla isa osaa, sisko ja sen veli, kumman kaa, kummelit studio julmahuvi raid (pekko..hitto sita ei ole loytynyt dvd:lta tahi mistaan tata ennen)ja mika parasta isanmaan ystavat...en ole noista ihan varma tekijan oikeuksien suhteen (ei kait ne isot pojatkaan ole niista laeista selvilla, (esim aussi laki joka kieltaa vhs nauhoituksen telkkarista)) mutta ei kait noissa nyt isoa vahinkoa ole jos niita omaan kayttoon laittaa,,,taitavat olla telkusta ja radiosta nauhoitettuja ainaskin kylla isa osaa nayttais olevan vanha tv rip..ja varovainen sen Dl rajan rikkomisen kanssa jos oma ISP sopimus maksattaa ylimaaraisesta lataamisesta heh heh
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

Petri

Älä ota enää, Ari.

arixmel

tjaa vaikuttaa aika sekavalta putkelta tuo edellinen postaus. tahtoo ajatus menna nopeampaa kuin sormet taputtaa tahtia perassa,,varsinkin jos yrittaa sujuvasti pitaa puhelinta korvalla ajaa autoa polvella ja muuta mukavaa samanaikaisesti..tadaa...no eikohan asia siita selvia, kun dc++ googleen ja sitten hubilistat hakuun tadaa tuossahan ois linkkikin,,,oops tiukka kaannos liikenneympyrassa,,,kyynarpaalla vilkkua ja tuossa tulee
http://www.hublist.org/?lang=fin :P:roue:)
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

arixmel

Nayttaisi tulevan Frozen Land (Paha Maa) telkusta ensi tiistaina (8.8.2006) eli census iltana
 23.25 ja kanavana SBS mikas muu.
siina on sopivan "iloista" suomalaismeininkia melkein tulee kaurismaki mieleen.
cheers
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

kris

Joo, kannattaa kattoo ehottomasti. Me nähtiin tää Suomessa viime kesänä, ja on varsin asiallinen leffa. Ja masentava...tietty. Jasper Pääkkönen jne.
T: Krisse

arixmel

Houses Of The Finnish Gods
ABC

10:45pm  Sunday, 29 Oct 2006

Michael Garbutt presents a fascinating documentary on the architecture of Finland.

tjaa ottia tuota,,kaveri joskus sanoi ajaessamme koppaasen puukirkon ohi Bendigossa etta tama on maailman suurin puukirkko...mina siihen etta alas nyt aija ala huuteleen,,meilla on tapulitkin tuon kokoisia...no se myonty sanomaan etta etelaisen pallonpuoliskon,,tai ainakin victorian,,tai ainakin silla kadulla olleista se oli isoin,,,eli kirkko ohjelmaa tvsta :)
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

Petri

Kirkkoinstituutioista minulla ei ole mitään muuta hyvää sanottavaa kuin että jotkut, kuten Suomen ev.lut. kirkko, rakennuttavat erinomaisen hienoa arkkitehtuuria. Pakanakin hiljentyy jossain Otaniemen kappelissa (Heikki ja Kaija Sirén) tai Vuoksenniskan kirkossa (Aalto) ja ankaran protestanttisen julmalan puolestaan aistii loistavasti vaikkapa Hyvinkään kirkossa (Ruusuvuori). Temppeliaukion kirkko (Timo ja Tuomo Suomalainen) mennään syvälle sekä peruskallioon että kansanluonteeseen kun taas Olarissa (Simo ja Käpy Paavilainen) moderni ihmiskuva hallitsee.

Viime vuosien hienoin kirkko on kuitenkin Kärsämäellä (Lassila). http://www.paanukirkko.fi/kuvagalleria.htm

Svencka

Tiistaina tulee Riot On - elokuva uusintana SBS kanavalla. Tyopakallani se heratti runsaasti keskustelua - kannatta katsoa

10:00 pm HOT DOCS - RIOT ON!  
 This documentary exposes what happened when a group of young Finnish hopefuls attempted to become rich by creating a mobile phone entertainment company that would attract millions of dollars in investment from corporate giants worldwide. The film also focuses on two people, Jan Wellmann – the charismatic messiah and main man behind the smoke and mirrors of the short-lived Riot Entertainment Ltd, and John Hakalax – his passionate disciple turned betrayer. Interviews with the founders, former Riot employees, clients and former investors reveals how multi-million dollar mistakes, corporate con tricks and their over-the-top spending lead to the company's downfall. (From Finland, in English and Finnish, English subtitles) MA (L,S,N) (Rpt) CC WS

Milka

Kiitos vinkista Svencka, Documentti oli todella mielenkiinoinen.
Olin jo muuttanut Suomesta naiden asioiden tapahtuessa tai paremminkin julkisuuteen tullessa joten tama olikin ensimmainen kerta kun kuulin tai sain tietaa moisesta 'kuprusta'.

Varsinkin IT alalla itsekin tyoskennelleena ja 'muutamia' villeja business ideoita nahneena voin todeta etta tarina sinallaan ei varmasti ole ainutlaatuinen, vaan samanlaista tapahtuu kaiken aikaa varsinkin teollisuuden aloilla, jossa luodaan koko ajan uusien teknologioita ja business ideoita. (ja kommentilla en tarkoittanut kotitekoisia p....ofilmeja Riotin tyyliin) :pepsodent

Hyvia olivat pojat puhumaan saadessaan monet erittain hyvamaineiset ja arvostetut sijoittajat firman rahoittajiksi.

Timo

No voi sun ... unohdin koko jutun. Olisi ollut todella kiinnostavaa nähdä tuo dokumentti. Itse hyppäsin noihin aikoihin turvallisista valtion leivistä vähän vastaavaan suuruudenhulluun projektiin (11 miljoonan dollarin rahoitus tuli jenkeistä ja sillä mällättiin pari vuotta). Surkuhupaisen mielipuolista se oli meillä, ja vielä hurjempia huhuja kuultiin toisista firmoista. Pahalla ei voi kuitenkaan muistella, koska seikkailun seurauksena päädyin Singaporeen ja sen seurauksena tänne Australiaan.

Ei kellään sattuisi olemaan mahdollisuutta "lainata" tuota ohjelmaa minulle?

riaapa

Hei Timo,

Katso u2u.
Riina

arixmel

joo kiitos vinkista tuo oli hyva dokkari, ja jos joku haluaa sen dvd versiona niin dv1  ( http://www.dv1.com.au/ftproot/scripts/tp_CatalogueDetail.asp?q=76) tuo sita ausseihin ja sita myota sita saa ilmeisesti sanitysta ja hmv: sta  (dv1 retailerissa nayttavat olevan) hintaan 24.95,,pahus kun siina ei ole sita portimo osuutta kokonaan heh heh...:P

asiasta on muuten mielenkiintoinen artikkeli city lehdessa (taitaa olla vuosi 2004) sitten kun siihen peraan lukee ne kommentit (samassa lahteessa, haulla loytyy) puolesta ja vastaan (jotkut nimimerkit esiintyy entisina tyontekijoina ja kertovat omia kokemuksiaan) niin ei oikein tieda mita tassa uskoa,,,kaantyy koko juttu 7 paivaa artikkeliksi heh heh,,paitsi vaimo nyt uskoo etta mina muiden suomalaisten mukana olen ollut hirvee nymfomaani ja huumeveikko,,,eli maine paranee :hahhaa:hahhaa:P on ne vaan veijareita :hahhaa:hahhaa
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

arixmel

Pahat pojat  nayttais tulevan SBS:lta 31 maaliskuuta 23.50 vuosi siis tama kuluva 2008

Bad Boys A true story

A fun, lively and engaging film, the biggest ever Finnish box office success where four brothers from a painful past thanks to their abusive, paranoid schizophrenic father go on an ever escalating crime wave in their quiet Finnish town and spend their ill gotten gains trying to buy back their childhood and with it, a normal life. (From Finland, in Finnish and Swedish, English subtitles) (Drama) (2005) WS

suosittelen omasta puolestani
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

hmclehto

Katsoin juuri tuon Bad Boys ja ihan hyvahan tuo oli, mutta olenko ollut liian kauan Suomesta pois kun tuo kielenkaytto oli kylla aika karseaa. Siis tottakai kiroillaan, mutta ei ihan noin hirvittavasti tarvisi....Anyway aattelin vaan, unohtunut kai. Ukko (Aussi) sanoikin etta ainahan niissa kirotaan....

jossuv

Suomalaisissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa kirotaan ihan liikaa! Kuulostaa tosi pahalle välillä  :nuttu: vaikka kyllähän täälä kirotaan mutta minusta noissa elokuvissa ja ohjelmissa "vähän" liiotellaan  :nuttu:
-Jossu

SeppoG

Lainaus käyttäjältä: arixmel - maaliskuu 16, 2008, 08:37
Pahat pojat  nayttais tulevan SBS:lta 31 maaliskuuta 23.50 vuosi siis tama kuluva 2008

Bad Boys A true story

A fun, lively and engaging film, the biggest ever Finnish box office success where four brothers from a painful past thanks to their abusive, paranoid schizophrenic father go on an ever escalating crime wave in their quiet Finnish town and spend their ill gotten gains trying to buy back their childhood and with it, a normal life. (From Finland, in Finnish and Swedish, English subtitles) (Drama) (2005) WS

suosittelen omasta puolestani

Työkaveri oli innoissaan maanantai aamuna kun hän kertoi että oli nähnyt tämän kysesisen elokuvan SBS:lta. Sanoi että ei ihme että haluat jäädä tänne Australiaan kun Suomessa on noin karun näköistä.  :D
Kyll? Australiassakin vituttaa, mutta ei l?hesk??n yht? paljon kuin Suomessa...

jossuv

Ha ha  :pepsodent

Eikö ollut työkaveri ees ihmeissään että missän on lumi?! :D Tuntuu että kaikki Euroopan ulkopuolella asuvat luulee että Suomi on lumen ja jääkarhujen peitossa.  8)
-Jossu

arixmel

Tuossa juuri sattumalta aukaisin ABC2 ja sielta tuli dokumentti The Rasmuksesta, eli kyseessa on heilla pyoriva sarja,,Planet Rock Profiles -  The Rasmus tietenkin tama on nyt noin 5 minuuttia myohassa :) mutta luulisin etta tuo uusitaan jossain lahiaikoina, tai onhan se nakojaan jo uusinta mutta asiasta kiinoostuneiden kannattaa pitaa silmansa auki uuusinnan uusintaa varten :)

You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

arixmel

RAID leffa tulee  torstai aamuyosta 00.25 (14-05-09) alkaen ja kanavana on SBS mikas muukaan  :peukkuy
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

pingu

Tama taitaa olla ainut suomalainen elokuva minka menin ihan teatteriin asti katsomaan.
Oli kylla ihan jees ja kun naki tuttuja paikkoja Stadista, niin mikapa sen mukavampaa.
Elokuva on kylla ihan jees, mutta tulee aivan liian myohaan. Teillapa se ei taida olla mikaan ongelma,
kun taidat sen kuitenkin nauhoittaa/tallentaa...vai mita?

arixmel

Niimpa  :pepsodent ta dii daa di daa di daa, onhan se jossain kovalevylla jo valmiina mutta tata versiota voi sitten vaimonkin kanssa katsastaa
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

SaQ

Tanaan SBS2:lta tulee 21:40 Mies vailla menneisyytta.

A man arrives in Helsinki and is severely beaten up, waking later in a hospital with amnesia. In his disorientated state he leaves the hospital and heads out onto the streets in search of his identity. Oscar nominee for Best Foreign Language Film 2003 and winner of Audience Award, Best Actress and Grand Prix at Cannes, 2002. Directed by Aki Kaurismaki and stars Markku Peltola, Kati Outinen and Juhani Niemela. (In Finnish, English subtitles) (Black Comedy) (2002) (Rpt) M (V,A)

http://www.sbs.com.au/schedule/SBSTWO/2011-05-04/SBS2%20National