ABN ja Public liability

Aloittaja Alamaa, toukokuu 01, 2009, 22:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Alamaa

Hei

aloitanpa uuden viestin tasta. Eli olisi ehka tyota tarjolla, mutta pitaisi hommata tuo ABN numero josta oli jossain muussa ketjussa jo puhetta veroihin liittyen. Ja sitten tuo Public liability vakuutus. Onkohan se WH visalaiselle mahdollista? Ja saako sen kuukausi pohjalta ettei vuosimaksua kerralla pida maksaa tms. Huomena menen jostain putiikista kysymaan, mutta olisi kiva tietaa onko jollain muulla ollut vastaavaa kombinaatiota ollessaan tyolomalaisena? Oma tyomahis ois kameran kayttoa urheilutapahtumissa ja tuo vakuutus ois sita varten, etta jos sattuu jotain tyovalineille, etta tiputtaa kameran tms.v

jounij

Ainakin ABN:n saa WH-lomalainenkin. Luulisi, että joku vakuutusyhtiö myöntäisi myös public liability -vakuutuksen, mutta vakuutusyhtiöillä on oikeus päättää tapauskohtaisesti, kenen kanssa he haluavat tehdä bisnestä. Mutta ainakaan lainsäädännöllistä estettä ei tietääkseni ole.

Yksi korjaus kuitenkin: public liability -vakuutus ei korvaa itse itsellesi tai omille laitteillesi aiheutunutta vahinkoa. Mutta jos pudotat oman kamerasi jonkun varpaille, niin varpaiden haltija voi saada sinun vakuutuksestasi korvausta. Lainakamerasta en ole varma, mutta arvelisin, ettei public liability -vakuutus korvaisi sitäkään.


Fundeeraa
Jouni
Canberra

Alamaa

Kiitos Jouni selvennyksista!