Lapsia/lapsiperheitä Central Coastilla?

Aloittaja wamberal, lokakuu 12, 2007, 18:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

wamberal

Moro,

Lähtö Suomesta tossa viikon päästä ja tulipa mieleen onko Central Coastilla paljon suomalaisia? Poikamme (kylläkin nyt vasta 1-vee)
etsii suomalaisia leikkikavereita. Suomikouluunkin on vielä 2 vuotta matkaa ja pelkäänpä, että suomen kieli jää taka-alalle, kun hän oppii varsinaisesti puhumaan vasta siellä olessa. Äippä on toki päättänyt puhua suomea, mutta pelkää silti pahinta..  :(

Otin yhteyttä paikalliseen suomi-seuraan ja hänen mukaansa alueella on pääasiassa vanhempaa väkeä. Höh.

Ilmoittakaa pliiiiis jos kavereita löytyy!

pirre

Terve,

Me muutimme Sydneyn perukoille, Baulkham Hillssiin puolisen vuotta sitten. Meillä on 1,5v tyttö ja olemme nyt myös alkaneet aktiivisesti etsiä suomalaisia lapsiperheitä alueelta. Central coast on noin puolen toista tunnin ajon päässä meiltä. Useasti olemme sinnepäin ajelleet päivisin, joten matka ei ole mikään mahdoton. Mikäli halua löytyy tavata niin meille voi tulla piipahtaan tai voimme toki ajella sinnepäin ja tavata vaikka rannalla tms?

Me olemme kolmekymppisiä: minä olen kotiäitinä ja mies töissä. Me ajellaan viikonloppuisin paljon ympäriinsä mm. national parkeissa ja rannoilla. Laita vaikka privaattia jos kiinnostaa tavata joku viikonloppu.

Terveisin Pirre & Joni & Iisa