Rokotuksesta!

Aloittaja piisa, elokuu 24, 2009, 18:18

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

piisa

Moikka!

Ollaan lähdössä Austraaliaan marraskuussa vuodeksi ja tiedän ettei sinne tarvitse A-hepatiittia, mutta emme tiedä mihin menemme australian jälkeen. Minulla on jo rokotus, mutta poikaystävälläni ei ole, eikä hän ehdi enää ottaa sitä toista rokotusta, vaikka ekan ehtiikin.. On ollu niin paljon asioita hoidettavana, että ei oo muistanu ottaa ja nyt harmittaa! no mutta. kysymys kuuluu siis että voiko austraaliassa ottaa sen A-hepatiittirokotteen, paljonko tulee maksamaan suunnilleen? kannattaako ottaa se eka rokote suomes ja toka ausseis vai molemmat ausseis? jos ostaa suomesta molemmat, laitattaa ekan täällä ja ottaa tokan mukaan, niin että joku lääkäri laittaa sen siellä? huh.

kiitos jos joku osaa vastata! :)

jounij

Saattaa olla, etteivät lääkärit halua/uskalla pistää keneenkään piikkiä, jonka sisältöä he eivät takuuvarmasti tiedä. Siksi jättäisin tuomatta rokotteen Suomesta. Sen kanssa saattaa myös olla selittämistä tullissa.

Rahalla onnistuu sen rokotteen hankkiminen täälläkin. Ensin varaat ajan lääkärille ja kerrot aikaa varatessasi, että ajanvaraus on rokottamista varten. Vastaanottoapulainen osaa sitten kertoa, miten se nimenomainen lääkäri menettelee rokottamisen kanssa hinnat mukaanlukien. Yksi mahdollinen vaihtoehto on, että lääkäri kirjoittaa sinulle etukäteen reseptin rokotteen apteekista hakemiseksi. Haet rokotteen ja palaat lääkärille itse rokottamista varten. Lääkärikäynnin - aivan täysin lekurista riippuen - tavallinen hinta on jossain $60 paikkeilla. Rokotteen arvaisin maksavan suurinpiirtein saman verran.


Tuumaa
Jouni
Canberra

piisa

kiitos vastauksesta, me yritetään pärjätä! Helppoa nykyään kun on netti niin saada tietoa, ja ihanaa kun on ihmisiä jotka vaivautuu vastaamaan. tai ei se varmaan niille vaiva oo kun ne tekee sitä!

TeroH

Jos haluatte tarkistaa miten pitää menetellä ja mitä maksaa niin esim. tuolta voi kysäistä
http://www.travelvaccines-itvc.com.au/contactus.htm
(Yksityinen klinikka)

Ei varmastikaan halvin vaihtoehto, mutta melko varmasti helpoimmasta päästä.

Tero