Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Asuminen - eläminen => Aiheen aloitti: Minna - joulukuu 12, 2004, 23:15

Otsikko: Posti&Government
Kirjoitti: Minna - joulukuu 12, 2004, 23:15
Tuhma,tuhma,tuhma OZ-government ja posti!:(
Lähetin puolitoista viikkoa sitten pienet joulutervehdykset ystävilleni Australiaan ja tänään sain kuulla,että toinen ystävistäni oli vastaanottanut ainoastaan joulukorttini ja tyhjän lahjakääreen.:mad:
Lähetin ystävälleni pienen joulukuusen koristeen,lumiukon jolla oli pienen pieni broomstick kädessään.Ystäväni sanoi ettei Australiaan saa lähettää puuta..voi jee..siis kyse oli centin pituisesta puunpätkästä...minun mielestäni tämä on jo vähän liikaa.:confuse:itke:(
Otsikko:
Kirjoitti: concept- - joulukuu 14, 2004, 08:47
säännöt o sääntöi! :sorry
Otsikko:
Kirjoitti: tiiao - joulukuu 15, 2004, 19:29
Muistan kun nuorempana sain idean lähettää Fazerin sinistä aussikaverilleni. Kolme viikkoa postittamisesta hän sai kirjeen ja tyhjän paketin, ja päivää myöhemmin tuli sulaneet Fazerit lähetin mukana kotiovelle..:? olisivat jättäneet vaikka tuomatta..
Otsikko:
Kirjoitti: Jouko - joulukuu 15, 2004, 19:55
Jep tuon suklaan lähettämistä kannattaa miettiä pariinkin kertaan, meille tuli kerran konvehteja tammikuussa, ei varmaan koskaan ole ollut postilaatikossa niin paljon muurahaisia.  Ainakaan vuoden vaihteen aikana ei kannatta lähettää mitään sulavaa.
Otsikko:
Kirjoitti: Jaaks - joulukuu 15, 2004, 22:13
Minna :D


LainaaTuhma,tuhma,tuhma OZ-government ja posti!

Tuhma Minna :(


Lainaa...lumiukon jolla oli pienen pieni broomstick kädessään...

Niin, ja se "broomstick" oli vain joku pieni koivunoksan patka, jossa oli tietysti viela kuori paalla :D

Kylla tanne voi puuta tuoda ja lahettaa.  Itsellanikin on lukuisia Aarikan puujuttuja tullut postissa ja monenmoisia muita puuesineita olen itse tuonut tullista lapi, eika koskaan ole ollut mitaan ongelmaa.

Eipa siina sinun "broomstickissa" varman mitaan "tautia" olisi maahan tullutkaan, mutta kuten Concept jo totesi - saannot on saantoja ja jos ne on yhdelle, niin ne on kaikille.

Miksi leikkia asioilla, jotka on tiedossa - tai ainakin pitaisi olla :D
Otsikko:
Kirjoitti: Minna - joulukuu 17, 2004, 04:13
Jaaks :D
niin totta turiset,ei olisi saanut leikkiä,mutta ei juuri sillä hetkellä tullut mieleen,että ne niin pienestä hommasta tekisivät härkäsen.:confuseSen kepin olisi nimittäin saanut siitä irtikin..eivät vaan jaksaneet vaivautua.:confuse:?:sorry
Otsikko:
Kirjoitti: mette - joulukuu 17, 2004, 16:25
Meillä myös on vastaanotettu  sulaneita lähetyksiä ; suklaata ja yksi sulanut  tervakynttilä :nuttu:  Joskus soitin Australia Postiin ja kysyin olisiko mahdollista  saada  esim. joulun alla erityisesti seuraavanlainen järjestely, jotta noutaisin paketit postitoimistosta. Yllätyksekseni sain kuulla, että mitään pakettia ei saisi jättää kotiovelle, jos ei omistaja ole kotona :o Tällaisessa tapauksessa jättävät tiedoksiannon postilaatikkoon (noutaa voi postitoimistosta). Meille ainakin on jätetty postipaketteja ulko-oven eteen kymmeniä kertoja. Yhtenä jouluna kirjattu kirje Suomesta oli jopa toimitettu suoraan postilaatikkoomme.

Minna :) Lähettämääsi pakettia ei ainakaan oltu  kopeloitu, ei siis avattu  tullissa ...Jouluaattoon asti pidetään jännitystä yllä mitä sisältä paljastuukaan:)
Otsikko:
Kirjoitti: Minna - joulukuu 18, 2004, 01:52
Mette :D
Hjyvä kuulla ettei sitä pakettia kopeloitu.:peukkuyJuu,odotelkaa vielä,enää 8 yötä jouluun;)Avaatteko yleensä lahjat 24pv vai 25pv?:eye:
Otsikko:
Kirjoitti: mette - joulukuu 20, 2004, 21:04
Minna :D Traditionaalisesti jouluaattoon asti pidetään jännitystä yllä,j ohon siihen enää vain neljä yötä.