saunaan?

Aloittaja haksu, syyskuu 07, 2006, 06:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

haksu

Olemme tulossa viettämään ystäväni häitä Sydneyyn, ja haluaisimme saunottaa morsiamen suomalaiseen polttarisaunatyyliin. Mistäköhän löytäisimme saunan tarkoituksiimme lokakuun toisella viikolla ja minkälaisia hintoja "saunavuoroista" pyydetään?

hanskie

Hannu

Aikis

Jos ei noista Hanskin ehdotuksista mikaan kolahda, niin voit etsia hakukomennolla, sielta loytyy jokunen vinkkin lisaa. Ja sitten voit ottaa vaikka oikeisiin suomalaisiin yhteytta, heilla on oikeita suomalaisia saunoja monellakin, en tieda sittten haluavatko antaa hens night kayttoon...

Mitahan sydneylaiset saunanrakentajat Pekka ja muut kumppanit (tietoja loytyy seka taman sivuston osoitteistosta -loytyyko???? seka netista) sanoisivat jos vaikka mainosmielessa tarjoaisit ehdotusta heille?

Retski

Eikö se koko pohjoispuoli ole yhtä saunaa? :pepsodent
Pystytätte teltan rannalle klo 13.

jounij

LainaaAlkuperäinen postittaja aikaihminen
Mitahan sydneylaiset saunanrakentajat Pekka ja muut kumppanit (tietoja loytyy seka taman sivuston osoitteistosta -loytyyko???? seka netista) sanoisivat

Jos Lampisen Pekkaa (Lapland Saunas) tarkoitat, niin hän on kylläkin kultarannikkolainen, vaikka aika usein käykin täällä etelämpänä kättensä töitä esittelemässä.


Huomauttaa
Jouni
Canberra

Aikis

Ei kylla tama herra tekee saunoja Sydneyssa, harmi kun just hiljan poistin hanen nimensa puhelimestani, aattelin ettemme enaa ainakaan tarvitse hanen tuotteitaan. Se oli Pekka Siirio tai SArkio tai Tiirio tai jotain sinne pain...

Oliskohan ollut tama:

Finnish Sauna Building Co Pty Ltd
Unit 2, 23 Leighton Pl HORNSBY NSW 2077
(02) 9482 1840

jounij

Finnish Sauna Building Companya tietääkseni edelleenkin vetää Nyrhisten perhe, Markku & co. Voinhan toki ei-sydneyläisenä olla väärässäkin (kertahan se olisi ensimmäinenkin, heh heh).


Tuumaa
Jouni
Canberra

Aikis

Tama asia nyt jai jyskyttamaan tuonne takaraivoon...yhta lailla oikeassaolemisen ja tietamisen todistelun tarvetta...ja tuskin auttaa Haksua yhtaan. Mutta tuleepahan toisille (jounille) tiedoksi:

Oikein kun kaivoin muuttolaatikoita (files viela jarjestamatta!) niin loytyihan se esite niista saunoista.

Onkin nuapurimaan firma jota ilmeisesti sitten Sydneyssa edustaa Pekka Linkio (en tieda onko oolla vai ilman pilkkuja)

www.sauna.co.nz

ja Sydneyssa Bondi Junctionilla edustus The Sauna Man (Pekka) tel 0412 993 520

Mutta saunan sielta olisi joka tapauksessa saanut puutarhan nurkkaan, ei ehka kovin edullisesti mutta napparasti.