lentoyhtioiden asiakasohjelmat

Aloittaja unni, marraskuu 13, 2006, 18:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

unni

Mitenhan on, jos olet jasenena Finnairin etuohjelmassa saatko Qantasilla samat edut? Esim. loytyyko paikkoja Qantasin koneesta, jos pisteilla lennat yhta hyvin muidenkin Onewolrld lentoyhtioiden jasenille kuin Qantasin frequent flyer jasenille?  Finnairin jasenyys on ilmainen ja Qantasilla liittyminen maksaa 82.5$. Olen lueskellut molempia netista ja hieman ihmettelen mita pitaisi tehda...

RUU

Sanotaanhan siellä Finnair Plussan sivulla Oneworld-osassa ihan selvästi:
oneworld laajentaa kanta-asiakkaana etujasi huomattavasti. Palkintopisteitä kertyy  oneworld-lentoyhtiöiden lennoilta ja voit vastaavasti käyttää pisteitäsi minkä tahansa oneworld-yhtiön lennoilla. oneworld-pisteet kartuttavat myös tasopisteitäsi.

Finnair Plus -säännöt:

Lentopalkinnot
4.8
Lentopalkintoja voi lunastaa Finnairin tai Finnair Plus -yhteistyökumppaneiden reittilennoille. Paikkoja palkintolentojen edellyttämään varausluokkaan on rajoitetusti. Erikseen määriteltyinä aikoina ja erikseen määritellyillä reiteillä ei palkintomatkoja ole mahdollista varata. Finnairilla ja yhteistyökumppaneilla on oikeus rajoittaa myönnettäviä lentopalkintoja haluamallaan tavalla. Tiedot rajoituksista on saatavissa Internetistä ja Finnair Plus -palvelukeskuksesta. Jäsenellä ei täten ole oikeutta saada pisteillään paikkaa tietylle reittilennolle. Mikäli lento lennetään yhteistyössä jonkin toisen lentoyhtiön kanssa, palkintoja myönnetään vain Finnair Plus -ohjelmaan kuuluvien lentoyhtiöiden paikkakiintiöstä. Liput lentopalkintoihin voi lunastaa ainoastaan erikseen määritellyistä Finnairin toimistoista.


Siitä sitten vaan kyselemään, mille lennoille kiintiöissä olisi paikkoja...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

MH

LainaaAlkuperäinen postittaja unni
 Qantasilla liittyminen maksaa 82.5$.  

Kannatta liittyä jo suomessa niin ei maksa mitään. Mikähän logiikka tässäkin on kun maksaa Ausseille ja Kiiweille mutta ei muille.

arixmel

kylla aussikin saa olla liittymatta qantasiin ja miten pain vain,
me liityyttiin joskus aikanaan American airlinesiin (ilmainen) ja heidan pisteensa oli siihen aikaan helpompi  kayttaa tai jotain(heilla oli toimisto ausseissa ja finnairilla ei, oli muistaakseni meidan kriteeri),,,no muistettiin ne tuossa syksylla ja mielenkiintoista oli etta kun ostimme niilla liput brisbane cairns valille heidan pisteensa olivat arvokkaampia kuin quantasin omat, eli jos meilla olisi ollut quantasilta tienattuja pisteita niin olisimme joutuneet kayttamaan enemman pisteita kuin kaytimme???logiikaa en sen takana tieda???
:)
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

unni

Mita enemman naita juttuja lukee, sita sakeammalta metsa nayttaa. Kiitos kommenteista ja avusta.

Orson

off-topiccia mutta laitetaan silti...

Jos kuuluu sasin eurobonus ohjelmaan, joka siis on osa star alliancea eli oneworldin pahinta kilpailijaa, on silti oikeutettu saamaan bonuksia ainakin qantasin kotimaan lennoista (tosin silver/gold upgradeen ne eivät vaikuta).

Eivät vaan tunnu kaikki lentokenttävirkailijatkaan täällä tietävän sitä. Aika tylyyn sävyyn heittivät kortin takaisin ja sanoivat että ei star alliancea... piti sitten hieman selventää että suostuivat antamaan bonukset