muutto Brisbanesta Melbourneen

Aloittaja meikalainen, tammikuu 17, 2010, 19:58

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

meikalainen

Nyt olisi australian sisainen muutto tulossa ajankohtaiseksi. Vinkkeja ja neuvoja kaivataan. Kamaa on kertynyt joten iso rekka, mahd 5-6ton kokoa, pitaisi "vuokrata" kuskeineen?. Onko kellaan kokemusta? Mita firmoja suosittelette? Ja millaisissa hinnoissa liikutaan? kannattaako itse lahtea ajamaan? Vai loytyisiko ketaan kuka haluaisi tallaisen kokemuksen Australiassa (ilmainen reissu)? Eri vaihtoehtoja pohditaan, kiire ei viela ole. Mutta mahd. pienella budjetilla tietty lahettaisiin. Mutta kylla tuo turvallisuus/luotettavuuskin ratkaisee, ei ihan roska kamoista ole kyse, joten pistaa miettimaan miten tuosta reissusta selviaa ehjana kamat.

Andreasyan

Joo-o,

me muutimme juuri pari viikkoa sitten Brisbanesta Victoriaan, ja hintaa muutolle tuli noin 1700 dollaria. Kayttamamme muuttofirma pakkasi taulutelkkarin yms. isommat kalusteet pyynnosta, muuten pakkasimme huushollin tavarat itse. Firman loysimme seuraavan saitin kautta: http://www.compare-quotes.com.au/?gclid=CKb44IXGrJ8CFRwUawodvV7ghg


AA

meikalainen

kiitos, taytyypas kurkata tuota, siis minka kokoinen rekka teilla oli? HUhhh , joo varmaan hintaa kertyy, mutta eikohan tuo ole paras vaihtoehto.... kiitos vinkista.

MH

No tuossa esimerkissä muuton hinta on alle 1$/km, eli hinta on liikkeeltä kyllä todella halpa. Varsinkin jos alkaa miettimään mitä tuollaisen ison auton ylläpito maksaa ja polttoainetta menee helposti 20-30l/100km.

Andreasyan

No hei,

rekka oli iso, itseasiassa veivat seka meidan etta jonkun toisen muuttolastin kahdessa eri kontissa.

meikalainen

Ahaa, just just. Eli siis ei ollut ainoostaan edes teidan kamoja rekassa, eli jaettu kuljetus, ja silti hintava. No, ratkaisevaa on kai juuri tuo tavaran maara/siis rekan koko. Otan yhteytta firmoihin pikkuhiljaa... merikuljetuskin olisi yksi vaihtoehto kai, mutta siihen liittyy paperihommia ja oma pakkaaminen ja odottelu. kiitos taas kuitenkin ;) ja hyvaa jatkoa

japi

Meilläkin on muutto Gold Coastilta Ballarattiin nyt helmi-maaliskuussa. En ole vielä tutkinut muuttokuluja mutta ei $1700 tunnu niin hirvittävältä. Pitääkin katsoa tuo Andreasyan linkki. Kiitos. Näyttää olevan jonkinlainen virtaus Queenslandistä Victoriaan. Andreasyan, olisiko mahdollista saada tarkat yhteystiedot käyttämästänne muuttofirmasta?