Työhaastattelua tarjolla - viisumia vaaditaan

Aloittaja ari, huhtikuu 07, 2014, 19:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ari

Thanks for your application – we currently only employ Australian visa holders. If you obtain a working visa, please contact me again and I'll get you in for a chat.
Mitä viisumi vaihtoehtoja tarjolla ? Yritys ei ilmeisesti sposoroi viisumia. Toimin Suomessa myös yrittäjänä (Tmi), onko mahdollisuuksia business visaan tms

RUU

Ari, koska ilmeisesti sinulla ei ole sponsoria, vaihtoehdoiksi jäävät joko itse hakemasi Skilled Independent -viisumi, jonkun osavaltion sponsoroima työviisumi tai sijoitusviisumi. Kukin nämä vievät aikaa puolesta vuodesta muutamaan vuoteen nykyisellä hakijoiden priorisoinnilla ja osa halukkaista ei edes tule saamaan lupaa hakea viisumia.

Business-viisumit vaativat 'provisional' -viisumin aluksi, mutta niiden myöntäminen on ainakin tilapäisesti lopetettu.

Juuri tuon kyseisen työpaikan voit antaa suosiolla muille mutta pitkän tähtäyksen suunnittelu ja toiminta kannattaa aloittaa jo nyt, niin olet sitten aikanaan valmis. Yksi vaihtoehto on, jos olet riittävän nuori, että tulet Working Holiday -viisumilla maahan ja jos sopivan työnantajan kanssa synkkaa, niin katsotte heidän kanssaan noita sponsoroituja viisumivaihtoehtoja. Tämä onnistuu parhaiten, jos sinulla on jotain erityisosaamista, jota vain harvalla on tällä mantereella.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

ari

Moi RUU ! juu WH - viisumi tuli käytettyä n.3 vuotta sitten. Toimin freelance suunittelijana, joten mahdollisesti yhteistyö yrityksen kanssa voisi onnistua.
Voisin vierailla evisitor viisumilla, kun pystyn tekemään työt tietokoneella mistä vaan. Australian viranomaiset ei varmaan tykkää jos tulee lomaileen ja tekee duunia samalla, mutta tarviiko niiden sitä tietää..