Mitä kaikkia työviisumeita on tällä hetkellä?

Aloittaja m2rre, maaliskuu 11, 2013, 02:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

m2rre

Hei,

En oikeen ota selkoa tosta immi.gov.au sivustosta. Jos mahdollista, voitteko laittaa tähän kaikistä työviisumeista tietoa, mistä tiedätte?

Kiitos :)

heltomel

http://www.immi.gov.au/skilled/

Tuskin kukaan jaksaa alkaa tänne referoimaan Immiä, kun kaikki ajantasainen tieto on kuitenkin tuolla tarjolla. Työviisumin hankinta vaatii paljon omatoimisuutta ja aktiivista tiedonhakua, joten suosittelen palaamaan edelleen takaisin tuonne sivutolle.

RUU

Jos nyt saa sanoa, niin DIACin sivut ovat esimerkillisen selkeät ja siellä annetut ohjeet ovat melkein aina hyvin yksiselitteisiä.
Ehkä voisit aloittaa kertomalla tilanteesi ja tavoitteesi, niin me voimme rajata hakua vihjaisemalla minkälaisia viisumiluokkia kannattaa harkita...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

MK

Immin sivuilta löytyy myös kiva pieni työkalu josta voi olla apua sopivan viisumin löytämiseksi: http://www.immi.gov.au/visawizard/

m2rre

Oon hirveesti selaillut noita sivuja. Olen käsittänyt näin: työviisumin saa vain, jos työnantaja sponsoroi, tai sitte skillselectin kautta. Eli voiko maahan tulla ilman töitä muulla ku Work and Holiday viisumilla?

Itse oon opiskelija, joka yrittäis jatkaa opintoja. Mieheni on ohjelmistoinsinööri, eli aika hyvä mahdollisuus saada töitä hänellä. Mietitään vaan, että onko kätevämpää hakea etukäteen töitä vaiko paikanpäällä.

MK

Jokainen varmaan hakee töitä niin kuin parhaakseen näkee. Meinaan muuttaa Australiaan vuoden lopussa ja ajattelin hakea töitä vasta saavuttuani Australiaan. Rahaa mukaan reiluksi 6 kuukaudeksi jonka aikana toivon työpaikan löytyvän :)