Kannykkaliittymat ja nettiyhteydet

Aloittaja Heikkis, heinäkuu 14, 2007, 12:30

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Heikkis

Moi taas,

Olisi kysymys koskien kannykkaliittymia Australiassa. Hankin itselleni Optus Prepaid -liittyman ja puheluhinnat tuntuvat olevan todella kalliita (n.70c/min). Minkalainen liittyma kannattaisi olla? olen taalla (Melbournessa)joulukuuhun saakka ja ehka pre paid on paras?

Sitten toinen kysymys hot spoteista (kahviloissa ym.) kaupungilla. Miten niita paasee kayttamaan? Otin oman kannettavan mukaani, mutten paase verkkoon ilman jotain accounttia, mista sellainen hankitaan ja onko kallis?

Kiitos vastauksistanne! Tulin Melbourneen pari paivaa sitten ja olen nyt ilman kamppaa ihan sekaisin taalla =) Maanantaina pitaisi aloittaa opiskelut.

Jouko

Heikki,

Melbournessa en asu mutta näistä voisit yrittää vilkaista josko löytäisit yhtään "lähes ilmaista wifi" yhteyttä alueelta jossa liikuskelet. Usein niissä joutuu tilaamaan kupin kahvia ja jos onnistaa niin kahvi on ihan juotavaa... :pepsodent

http://www.free-hotspot.com/find_home.htm

http://www.wifi411.com/

http://www.wififreespot.com/aus.html

http://www.ador.com.au/restaurantlist.aspx?t=feature&i=31&c=1

http://www.flickr.com/groups/melbourne/discuss/86455/

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/448989.html

Jouko


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

RUU

Heikkis, Optuksen kännyliittymät eivät ole niitä halvimpia. Ellet vallan suupaltti ole, niin prepaid on ihan passeli mutta voisit tsekata muitakin operaattoreita: Telstra, Vodafone, Virgin Mobile, Soul (mysoul.com.au), 3 (three.com.au), ja mitä niitä nyt onkaan.

Minä käytän nykyisin Virginin sitä liittymää, jossa puhelut ovat reilusti halvempia mutta expiroitumisaikakin on aika lyhyt (45 pv). Kuukausikuluiksi kuitenkin tulee paljon vähemmän kuin kaikenmaailman capeissä, joissa maksat täyden hinnan puhuit yhtään tai et. Vodafonella taitaa olla viritelmä, jossa capin maksu joustaa puhelumäärän mukaan mutta ei sekään ole vähän puhuvalle halvin.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Jouko

Ihan normaalikonstein ei nettiin meno kahviloissa ilman verkkokorttia onnistu, tosin lähes kaikissa alle 7v vanhoissa läppäreissä on sisäänrakennettu verkkokortti ja uudemmissa jonkinasteinen langatonkortti. Mun mielestä kannettavan mukana raahaaminen voi olla aika uuvuttavaa varsinkin jos julkisilla välineillä liikkuu.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org