Mikä viisumi freelancerille ?

Aloittaja ari, tammikuu 23, 2009, 06:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ari

Tarkoituksena olis muuttaa Australiaan kevään 2009 aikana: Työnantaja on Suomessa ja voin tehdä töitä läppärillä mistä vain kunhan saan nettiyhteyden,
eli voiko WH viisumilla toteuttaa tämän, entä onko firman mahdollista sponsoroida viisumi vai pitääkö yrityksellä olla toimipiste aussissa ? eli mikä viisumi olisi järkevintä hankkia, jos aikoo olla pidempään kuin 12kk....?  :nuttu:

Kottarainen

Jos sun työnantaja on Suomessa, niin saat myös palkan Suomesta (ts. et tarvitse työlupaa). Suomalainen yritys ei voi sponssata sua ausseihin, mutta vuodeksi pääset W&H-viisumilla. Voithan sen vuoden aikana yrittää etsiä myös australialaista työnantajaa, joka voisi sponsoroinnin hoitaa? Tai jos hätä tulee, niin tee 3 kuukautta Australiassa ns. ruraalitöitä ja hanki toisen vuoden W&H pitkittämään oleskelua. Ilman työnantajaa tai puolisoa on vaikea saada temporary tai permanent residencya, joka mahdollistaisi yli 12 kk oleskelun.

Kyra

Lainaus käyttäjältä: Kottarainen - helmikuu 02, 2009, 13:29
Ilman työnantajaa tai puolisoa on vaikea saada temporary tai permanent residencya, joka mahdollistaisi yli 12 kk oleskelun.

Ehh???? Uskallan sanoa: väärin. yli 12kk oleskelu sujuu myös opiskeluviisumilla, jos ammatti on skilled visa listalla, remaining relative visalla jne.  Ei tartte moisiin sitten työnantajaa tai puolisoa....
T: nimimerkki 10v ausseissa opettaa....