apteekit australiassa!

Aloittaja ekaterina, heinäkuu 14, 2004, 21:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ekaterina

Hei!
Unelmani on lähteä vuoden päästä harjoitteluvaihtoon 3kk:ksi apteekkiin, ja haaveilen saavani paikan australiasta. Osaisiko joku kertoa minulle apteekeista/farmasiasta australiassa? Onko siellä samanlainen apteekkisysteemi kuin suomessa? Muutenkin, alan olla jo rakastunut ajatukseen... australiasta.... Millaista olisi asua siellä je olla töissä 3kk? Saattaa olla vaikea lähteä pois ;)

Jaaks

Ekateriina :D

Hyva idea, mutta en tieda ihan tuosta kolmen kuukauden rajoituksesta.  Sehan on tietysti sinun ja harjoittelupaikan antajan valinen asia.

Taalla on lahes kaikki apteekit/ pharmacies yksityis omistuksessa ja vaikka ovatkin saman nimen alla ovat ns franchised eli omistaja maksaa vuokraa tunnetun nimen kayttamisesta (ie "Terry White Pharmacies"

Toita kyllakin nakyy lotyvan jonkin verran, mutta en tieda minkalaista kokemusta vaativat :

http://www.seek.com.au/if.asp?

ekaterina

Kiitos vastauksestasi...
Muuten tulisin pidemmäksikin aikaa, mutta puolen vuoden työharjoittelustamme saa suorittaa vain 3kk ulkomailla, voisihan sitä kysellä pidemmäksikin aikaa (sitä varmaan tarkoitit) mutta minulle luettaisiin siitä hyväksytyksi vain 3kk. En tiedä. Onhan se aika lyhyt aika...... :(

susuli

Onpa vaikeaa löytää mitään tietoa koulutusten yhteensopivuudesta Suomessa ja Ausseissa. Tietääkö kukaan miten on, onko farmaseutti nimike Ausseissa kuten Suomessa ja etenkin, onko farmanomi tai lääketeknikko vastaava nimike Ausseissa kuin Suomessa:? Muistan jonkun täällä puhuneen asiasta, mutta en löydä aihetta...
-LIFE IS LIKE A CIGARETTE, SMOKE IT TO THE BUTT-

eevis

susuli :D

en ole itsekaan selvittanyt viela vastaavia juttuja, mutta toivottavasti naista parista linkista on jotain apua (ne on mulla olleet jo pitkaan listalla "things to do"...no ehka viela joskus :D ):

Pharmaceutical Society of Australia

Pharmacist Division of APESMA

Molemmista varmaan kysymalla selviaa lisaa. Teknisten rooleista apteekeissa en ole ihan varma.
Dees - We will bloody bounce back!!!


Aikis

Se oli Villa joka tuossa hiljan pohti omia mahdollisuuksiaan saada apteekkialalta toita...olikohan menossa Melbourneen? Keskustelu, jota Susuli muisteli, loytyneen hakemalla Villan postitukset.

susuli

No Villahan se oli. Kiiitti:peukkuy
-LIFE IS LIKE A CIGARETTE, SMOKE IT TO THE BUTT-

Iinis

Heis!
Kysymys ei aivan vastaakkaan apteekkialaa, mutta farmasiaa kuitenkin  :)  Olisin tiedustellut, että onko kellään tietoa/kokemusta lääketeollisuuden töistä Australiassa? Olen lähdössä kesäkuun alussa (jeeee) Melbourneen vastavalmistuneena farmanomi/lääketyöntekijänä, ja tietoa olisin kaivannut onko kukaan edes lähtenyt yrittämään sikäläiseen lääketehtaaseen töihin? Alkaa pikkuhiljaa masentamaan nämä tekstit, että töitä ei löydy, ei edes siivousta. Apteekkitöitäkin katselin seekistä, mutta kaikissa näyttävät vaativan kauheasti kokemusta apteekista ja sitä ei tuotekehittäjällä oikein ole  :(.

Kiitus   :pepsodent

eevis

Iinis :)

Kilautin kaverille ja aussifarmasisti kertoi, että lääketeollisuus ei niinkään ole farmasistien suuntana Australiassa (enemmän luonnontieteilijät menevät sinne töihin), vaan farmasistit menevät yleisemmin kliinisen tutkimuksen pariin töihin. Mutta että silti menijöitä on, ja kuulemma tosi hyvä lääketeollisuudelle työntekijöitä välittävä rekryfirma on Pharmaceutical Professionals. Sinne voi lähettää CV:nsä ja saada vaikka sitä kautta töitä. Sinun tapauksessasi varmaan voisit siis kysellä CV:si kanssa niistä työllistymismahdollisuuksista sieltä. Lääkekehitystähän Australiassakin harjoitetaan, ja henkilöstöä tarvitaan, joten jos viisumiasia on kunnossa, kannattanee kysellä. Onnea matkaan! :peukkuy
Dees - We will bloody bounce back!!!