Työlupa?

Aloittaja Mintsu, lokakuu 28, 2005, 23:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Mintsu

Mieleni tekisi lähteä vuodeksi Australiaan töihin. Tietääkö kukaan miten työluvan saanti onnistuu? Pitääkö ensin olla työpaikka että voi hakea työlupaa, vai kannattaako lähteä paikan päälle haeskelemaan tötä ja sen jälkeen vasta alkaa paperisota työluvan saamiseksi:? Olin 5 vuotta sitten 5:n kk:n työharjoittelussa Brisbanesta pohjoiseen ja silloin sain työluvan harjoittelua varten kun työnantaja ensin täytteli papereita puolestani, mutta olin opiskelija ja siitäkin on jo aikaa. Mikä mahtaa olla tilanne nyt?

MH

Siis viisumiahan sinun täytyy hakea ja statuksesta riippuen joko saat tai et saa tehdä töitä. Täältä kannattaa aloittaa http://www.immi.gov.au

Jouko

Mikset hae WH Jos ole vielä oikeutettu siihen Viisumin turvin voi hyvin tulla paikanpäälle ja tehdä töitä melkein (vuoden muttei tosin samalle työnantajalle) ja jos pidempi aikaista työtä löytyy niin viisumin voi vaihtaa toiseen.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

jounij

Ja paljon lisää tietoa löytyy Dunderin usein kysyttyjen (ja vastattujen) kysymysten palstalta:

http://www.dundernews.com/viestitaulu/forumdisplay.php?fid=20


Muistuttaa
Jouni
Canberra

Mintsu

Kiitos miekkoset vastauksista! WH viisumia tuskin minulle enää myönnetään, ikää kun on jo kertynyt kunnioitettavat 36 vuotta. Tyhmä kysymys, mutta voiko viisumia hakea/vaihtaa kun on paikan päällä ausseissa? Ymmärrän että kaikki tieto varmaan löytyy netistä, mutta laiskana ihmisenä teen alustavaa kartoitusta näin kun elämäntilanne on kaikinpuolin sekava: työt loppumassa ja huhtikuun alussa: on mahdollista melkein mikä vaan. Jos ja kun päätän alkaa tosissaan ausseihin suuntautumaan niin sitten otetaan asioista selvää perusteellisemmin. Mutta totta vieköön ajatus houkuttaa päivä päivältä enemmän ja enemmän varsinkin kun tää Suomen marraskuu painaa päälle. Ei tarvi kuin ajatella Queenslandin aurinkoa...!:cool:

eevis

Mintsu :D

ekaa WH:ta taytyy valitettavasti hakea muualla kuin Ausseissa, suomalaisena mika muu maa tahansa kay hakumaaksi. taalla loytyy tamakin toteamus.

korjaus: oops, huomasinkin juuri, ettet olekaan WH:ta hakemassa, sorge... muille viisumeille on ihan omat rajoituksensa, ensin sinun taytyy selvittaa, mita olet hakemassa, ja sitten lukea sen kyseisen viisumin vaatimukset. esim. 457 business long stay -viisumi: voit hakea sita maassa, mutta silloin sinun taytyy myos olla maassa kun se myonnetaan (et voi menna muualle oottelemaan ilman erittain patevaa syyta, jolloin myos taytyy anoa DIMIAlta lupa poistua maasta) :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!