Kauanko lento kestää?

Aloittaja Arkkukari, huhtikuu 25, 2006, 03:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

RUU

LainaaJuu, en itsekään olisi tuota Heathrown kenttää valinnut, mutta se oli niin paljon halvempi, että täytyy yrittää vaan selviytyä.
Tuleville vihjeeksi, että kannattaa tsekata hinnat myös niin, että ostaa nuo kaukolentojen liput Lontoosta, Frankfurtista, tai muualta lähteväksi. Sitten halpaseikkailee Suomesta "lähtöpaikkaansa" eri lipulla.
Meilläkin halvin kombinaatio oli ottaa Singaporen meno-paluu Frankfurtista Australiaan ja erikseen SASin meno Turku -> Frankfurt (paluuta ei tarvittu, kun se on vasta ties koska). Koko matka Suomesta ostettuna olisi maksanut monta sataa euroa enemmän /hlö.
Huimapäät ostavat joka legille erikseen liput paikallisilta halpayhtiöiltä. Haulla löytyy kertomuksia tästäkin.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Jukka

Koneenvaihto ei ole ongelama ollenkaan, on jatkolento sitten samassa terminaalissa taikka eri, kävellen, bussilla taikka junalla, ei ongelimia.

Fakta on se kun kerran olet 'transit' niin yksinkertaisesti kone ei lähde ilman sua niin että sun matkatavarat on ruumassa ja itse et ole lennolla.

Sua kuulutetaan ja jos et mene portille niin lento myöhästyy koska kaikki matkatavarat otetaan ruumasta pois ja sitten jokainen käy tunnistamassa omansa! :eureka

No drama:D
Jukka

Leokatti

Jukka, siinä onkin se ongelma, että ne on just ne matkatavarat, jotka eivät ehdi lennolle. Eli sen varaan en kyllä jättäisi, että kone odottaa jos olet myöhässä... ei varmasti odota - kun slotti on niin silloin mennään jollei koneessa ole jotain vikaa. Kyllä Heathrow'ssa pärjää, mutta kannattaa olla skarppina. Omalla vieraallani oli vain vähän reilu 2 tuntia vaihtoaikaa ja matkatavarat ehtivät vaihtaa konetta joten ei kannata hätäillä :peukkuy. Edellisillä vierailla oli vain puolitoista tuntia ja silloin jäivät laukut kyydistä. Tuurin peliä... :confuse
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Jukka

Leokatti,

asia on just päinvastoin. Jos sun matkatavarat on koneen ruumassa niin kone ei lähde ilman sua, koska silloin olisi todella helppo pakata sinne mitä tahansa jos itse ei tarvi istua samassa koneessa, ymmärrät mitä tarkoitan :cool:

Jos taas tavarat ei ehdi koneeseen, et sinä sitä tiedä etkä pysty siihen vaikuttamaan. Se on eri asia.

Kyse on siis turvallisuudesta, kerran joku idiootti katos jatkolennolta syyttä taikka suotta, tulos oli että kaikki ulos ja matkatavarat ulos ruumasta, sitten jokainen kävi tunnistamassa omat tavaransa  ja mitä jäi jäljelle lähetettiin sitten jonnekin muualle.

Tää tietystikkin kesti muutaman tunnin :itke

Jukka

Leokatti

Suosittelen, että jokainen lukee oman lentoyhtiönsä "General Conditions of Carriage for Passengers and Baggage" niin yllätyksiä voi tulla vähemmän.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.