Lapsiperheelle vuokra-asunto Sydneystä puoleksi vuodeksi

Aloittaja kpeltonie, elokuu 15, 2010, 20:45

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kpeltonie

Hei. Olen 2-vuotiaan ja pian syntyvän vauvan äiti ja vaimo, jonka mies on tulossa töihin puoleksi vuodeksi Macquarien yliopistoon. Nyt olisi etsinnässä läheltä yliopistoa tai hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrelta vuokra-asunto 2:lla makuuhuoneella marraskuun alusta. Mieluiten edes sängyillä ja pyykkikoneella varusteltuna. Jos jollakulla on jotain tiedossa tai vinkkejä mistä asuntoja voisi alkaa metsästää niin laittakaahan viestiä. Olisin myös kiinnostunut tutustumaan muihin lapsiperheisiin, jos teitä asuu lähistöllä.

Aikis


RUU

Myos kodinkoneita voi vuokrata. Suurin ketju lienee Radio Rentals, mutta Yellowpages.com.au antaa hakusanoilla Rental Appliances pitkan listan muita firmoja.
Huomaa, etta jaakaappi ei normaalisti kuulu asunnon varustukseen vaan jokainen tuo omansa tullessaan. Teilla siis vuokrattavaksi tulisi jaakaappi/pakastin, pesukone, ja kenties myos TV.

Huonekalut ovatkin hiukan hankalampi juttu. Niitakin vuokrataan myos mutta tarjonta on paljon vahaisempaa. Asunnon vuokraaminen kalustettuna on harvinaista mutta auttaa mukavasti alkuun, jos sellainen loytyy.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates