Didgeridoo

Aloittaja HKI, heinäkuu 19, 2008, 22:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

HKI

Yritin jo foorumista kaivaa vastausta vaatimattomaan kysymykseeni mutta tuloksetta, joten yritetäänpä uudella aiheella...

Kotiväki antoi tehtäväkseni etsiä jostain toimiva didgeridoo  :nuttu: joten kerrtokaapa noviisille te joilla kokemusta moisesta vempeleestä on, että mikä on lähin paikka josta tollaisen asiallisen (kohtuuhintainen) torven voisi hankkia Brisbanessa (tai ympäristössä)? Kyseistä soitinta lienee jos jonkin kokoista ja eri materiaalista väännettyä, eli mitä niistä suosittelette? Koska kyseinen soitin ei liene ihan kevyt ja matkalaukkuunkaan se ei mene, niin mitähän tollasen raahaaminen Suomeen maksaa ja saako sen käytännössä edes ehjänä menemään / miten?

Eli summa summarum, onko tollasen tötterön raahaamisessa mitään järkeä...  ??? Kiitos foorumin tai pikaviestien kautta tulevaista vastauksista jo etukäteen...  :god:

MH

Matkamuisto myymälät ja vastaavat kauppaavat.  Monet vielä siten että lähettävät sen postinvälityksellä minne haluat kohtuullisella korvauksella. Mikäli aiot sellaisen hankkia niin hanki aito termiittien muokkaama eikä porattuja.

Kunnollisten hinnat liikkuu varmaan välillä 200-700$. porattuja saa varmaan 50$ ylöspäin.

MH

Tänään näytti olevan southbankin markkinoilla hintaan 120-150$ ja postitus minne tahansa 85$.

villes

On tötterön raahaamisessa järkeä. Itse harmittaa kun ei ollut lopulta varaa hankkia doota. Kannattaa vähintään se 200dollaria sijoittaa soittimeen. Ne hinnoitellaan pääasiassa äänen perusteella eli kokeile soittaa mahdollisimman monta ja ota se josta mieluisin ääni irtoaa. Niitä sadan dollarin soittimia voi kutsua ennemmin didgeridon'tiksi. Ja jos et lennä millään halpalentoyhtiöllä ausseista pois niin ei maksa mitään sen checkkaaminen sisään lentokoneeseen. Se pitää ainoastaan checkata sisään erilliseltä luukulta muiden fragile-kamojen kanssa, eli samoin kuin kitara vaikka. Mutta tosiaan veloituksetta onnistuu. Varmasti brisbanestakin löytyy muutama asiantunteva alan liike. Vilkase vaikka lonelyplanetista jos sellasen omistat.

HKI

Lainaus käyttäjältä: villes - heinäkuu 20, 2008, 19:46
Ja jos et lennä millään halpalentoyhtiöllä ausseista pois niin ei maksa mitään sen checkkaaminen sisään lentokoneeseen. Se pitää ainoastaan checkata sisään erilliseltä luukulta muiden fragile-kamojen kanssa, eli samoin kuin kitara vaikka.

Jälleen hieman tyhmä kysymys, mutta meneekö ton checkkaamisen jälkeen doo ruumassa vai saako sen matkustamoon ja jos saa matkustamoon niin pitääkö se chekata tms. joka koneen vaihdon yhteydessä erikseen? Hiukan aikataulujen puolesta ja joskus kokonaan kadonneiden tavaroiden jälkeen epäilen mitään extraa enää ruumaan jättää... Lennot on siis Qantas / Finnair (menneekö näissäkin doo ilman lisämaksua)... Pitäneekö tosta putkesta sitten vielä etukäteen ilmoittaa lentoyhtiölle, kun jostain tyylin sellosta se ilmoitus tietenkin vaaditaan...

Kiitos osto vinkeistäkin... Jokunen doo on eteen sen jälkeen jo sattunut, niitä 50 dollarin putkiakin on näkynyt ja en todellakaan näe niitä raahaamisen väärtiksi... Sitten tossa Australian Geographic liikkeesä näkyi jotain maalattuja Aborginaalien putkia olevan myynnissä. 250 dollaria taisi olla 1,5 metrinen, vaikutti elukoitten kovertamalta ja joku Abojen tarkistusleima oli kyljessä... Tehneekö tollasella mitään?