457 vaihtaminen skilled independent 175 viisumiin

Aloittaja anna1, helmikuu 05, 2010, 15:07

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

anna1

Moikka,

Osaako joku sanoa, että jos oleilee tällä hetkellä maassa 457 viisumilla niin voiko jo laittaa hakemuksen 175 skilled migrant- viisumia varten?

Immin sivuilla näyttäisi olevan, että pitää olla "outside Australia", mutta jostain bongasin, että siis maassa ei saisi olla silloin kun viisumi myönnetään...? Kovin sekavaa...

Jos jollain tosiaan on asiasta tietoa niin olisin erittäin kiitollinen vinkeistä  :god:

-Anna

RUU

Saantohan on, etta viisumipaatosta tehtaessa sinun on oltava maan rajojen ulkopuolella.

Hakemuspapereissa taidetaan erikseen tasta mainitakin: jos jo asut maassa, ilmoita se hakemuksessa etta DIAC voi kertoa aikanaan sinulle milloin hakemus on siina vaiheessa etta sinun on syyta poistua.

Oletko muuten tutkinut mahdollisuutta hakea on-shore -viisumia? Jos tyonantajasi sponssaisi sinulle ENS:n? Se on helpompi hakea ja nopeampi saada.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Jukka

itse aikoinani vaihdoin 457:n muistaakseni 176 (skilled independent) ja asuin koko ajan Ausseissa. Kun viisumi oli myonnetty niin piti vain heille ilmoittaa mistä hakee uuden tarran, siis se pitää hakea Australian ulkopuoleta.

Jukka

ruusu

Työnantajan sponsoroima viisumi olisi tosiaan varmaan paras vaihtoehto, koska DIAC:n sivujen mukaan noiden 175:n ja 176:n käsittely saattaa mennä vuoteen 2012: http://www.immi.gov.au/about/charters/client-services-charter/visas/8.0.htm ja taisin myös jostain lukea, ettei bridging visojakaan myönnetä 175:n hakijalle. Riippuu kuinka kiire viisumilla on...

Sponssattujen viisumien käsittelyt sen sijaan on priorisoitu. Tosin muistelisin jonkun joskus maininneen, että pitää olla työskennellyt kyseiselle työnantajalle kaksi vuotta ennen kuin sellasta viisumia voi hakea. Mutta voin olla väärässäkin...

ruusu

Jaajuuniijoo. Ehkä noi käsittelyajat ei olekaan niin pitkiä, jos ammatti löytyy siltä CSL:stä..  :)

anna1

Kiitti vastauksista :)

Ammatti tosiaan löytyy CSL:ltä. Työnantaja valitettavasti taitaa haluta mut takaisin suomeen....Siksi näitä mahdollisuuksia siis kartoittelen etukäteen..

Kaitlin

Yksi Britti tuttavani löysi sellaisen viisumin kuin 857
http://www.immi.gov.au/skilled/skilled-workers/rsms/eligibility-employee-subclass-857.htm
tosin tuo pätee jos on työpaikka siellä jo olemassa. En tiedä mikä sinun tilanteesi sitten on että pystytkö hakemaan eli se 2v on täynnä?

K

anna1

857 ei tosiaan päde, koska ei ole spossia seuraavaksi kahdeksi vuodeksi...

Päätin sitten ruveta 175 hakemusta kasaamaan, kielikokeet, skills assessment ym...

Skills assessmentia ja itse viisumihakemusta varten:
"You should provide 'certified copies' of original documents. 'Certified copies' are copies authorised, or stamped as being true copies of originals, by a person or agency recognised by the law of the country in which you currently reside."

Tästä löysinkin jotain vanhaa keskustelua, mutta osaisiko joku sanoa, että mikä olisi helpoin/halvin tapa hankkia nämä viralliset kopiot Australiasta käsin?

Anna

RUU

Lainaus käyttäjältä: anna1 - maaliskuu 01, 2010, 14:08
"You should provide 'certified copies' of original documents.

mikä olisi helpoin/halvin tapa hankkia nämä viralliset kopiot Australiasta käsin?
Justice of Peace. Noita on yleensa ostoskeskuksissa muutaman tunnin viikossa saatavilla ja monessa muussakin paikassa. Ainakaan QLD:ssa eivat saa ottaa mitaan korvausta palvelustaan.
QLD:n Find a JP -sivu. Muissa osavaltiossa loytyy varmasti vastaava.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

MH

JP:t löytyy myös oikeustaloilta, perjantaisin yleensä koko virka-ajan muina päivinä lyhyemmin.

Tässä lisää:  http://www.truelocal.com.au/find/justice-of-the-peace/

drpain

Juu, ja jos nyt oikein kasitin, etta kysymys on noiden alkuperaisten dokumenttien kopioiden oikeaksi todistamisesta, niin itsellani on aina tapana kavella Melbournessa St Kilda Roadin poliisiaseman 24h auki olevalle tiskille jossa ystavallinen poliisiseta tai poliisitati laittaa leiman papereihin ihan ilmaiseksi. Onpa kerran ottanut poliisin laskuun kopiotkin alkuperaisesta kun itselta unohtui...

:peukkuy

Milka

Joka osavaltiossa on varmaan erilaiset maaraykset taas tastakin asiasta, eli kannattaa tarkastaa asia.  :nuttu:

Taalla etelassa se on tosi helppoa ja ihmisia, joilla on oikeus todistaa lippu laput oikeiksi loytyy joka puolelta.
:peukkuy Ei siis tarvitse edes lahinta poliisiasemaakaan etsia.

Onpa tullut naita todistuksia itsekin kirjoitettua tutuille.   :pepsodent


Jaaks

Anna,

Olethan tietoinen kaikista GSM viisumin hakuun ja saamiseen ehdotetuista tulevista uusista ehdoista ja säännöksistä mukaanlukien koko viisumin saamiseen edellyttävän pistelaskun muuttaminen ?

Kaikki nuo MODL, SOL ja CSL eli tänne haluttavien ammattien listat on toistaiseksi pyyhitty puhtaaksi ja uusi lista julkaistaan 30 Huhtikuuta 2010. 

Ellei sinulla ollut hakemusta sisällä ennen 8 Helmikuuta 2010 tai paria muuta Australiassa jo opiskeleville annettuja viisumeita, niin odottelehan kun uudet ehdot ja pistelaskusysteemit tulevat voimaan.
Melkoisia muutoksia on tulossa siihen koko prosessiin.

Tästä linkistä saat kaikki tähän asti julkaistut uudistukset ja muutokset GSM (General Skilled Migration eli mm. juuri 175 viisumin saamiseen)
What's New? Recent Changes in General Skilled Migration

Jaaks

Lainaus käyttäjältä: MilkaJoka osavaltiossa on varmaan erilaiset maaraykset taas tastakin asiasta, eli kannattaa tarkastaa asia.

Oikeassa olet Milka (Taas :) ).

Meikäkin on noita papereita todistanut oikeaksi, kun on ollut yli 5 vuotta "public servant"  ???

anna1

Olen sen verran puusilmä, että en noita päivämääriä aikaisemmin/vieläkään löytänyt.  :nuttu:

Useammassa paikassa vain viitataan, että vuoden puolivälissä säännöt muuttuvat, joka on mielestäni kesäkuun loppu, johon kyllä kerkeisin.

Jaaks, mistä dokumentista löysit nuo päivämäärät?

Kiitos muille vastauksista, St Kilda Roadin poliisiasema on lähellä joten sinne varmaan sitten  :pepsodent

Jaaks

Anna,

Niita on siella vahan jokapuolella, mutta tarkeimmat muutokset on ehka tassa: Minister's announcement on GSM visas – 8 February 2010
ja sielta kun availet niita PDF linkkeja kuten esim tama:Changes to the General Skilled Migration Program

anna1

Kiitos.  :god:  Nyt löytyi tuo 30.4 sieltä, mutta samassa dokumentissa todettiin, että uudet listat astuu voimaan vasta vuoden puolivälissä.

Ota nyt sitten selvää  :nuttu: