DIVIne Studios Brisbane, omituista vai ei?

Aloittaja olenanna, toukokuu 24, 2010, 22:03

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

olenanna

Eli kyseiseen paikkaan olen menossa töihin ja ajattelin pohtia ääneen että onko kukaan kuullut ?
Albionissa näyttäisi osoitteen mukaan "studio" sijaitsevan, mietin vain kun google mapin mukaan osoite on omakotitalo alueella ja tonttipaikka on tyhjä... Tässä kuva, etten ole ihan höperöksi tullut... näkeehän muut saman tyhjän tonttipaikan?  :D Tämän osoitteen siis ilmottaa nettisivuilla http://www.divinestudios.com.au/

Jos joku sattuu asumaan tai jostain syystä vaikka lenkkeilemään joka päivä 14 Amelia Streetillä Albionissa niin voisiko tsekata ton että kyseessä ei suinkaan ole vanha kuva tms?

jounij

Minusta tuntuu, että tuolla Albionin alueella maps.google.com näyttää väärien katujen kuvia. Itselläni on asunto ihan tuossa Amelia Streetin vieressä Store Streetillä, mutta Google Mapsin kuvat Store Streetista eivät vastaa sitä kuvaa, minkä saan Store Streetilla fyysisesti ajellessani.


Samaa asiaa joskus ihmetellyt
Jouni
Canberra

olenanna

Okei! Kiitos vastauksesta, lohdutti jonkin verran. Pyysin tyyppiä lähettämään kuvia studiosta, joten ehkä selviää...  8)

arixmel

me asutaan tuossa radan toisella puolella kilsan parin paassa ja meilla pain otetut google kuvat ovat ainakin parivuotta vanhoja, jos muistan voin kayda koiran kanssa kattelemassa viikonloppuna
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

drpain

Heh, ei kannata muutenkaan ihan kauheasti pelastya, Google mapsin kuvat ovat jarjestaen vahintaan pari vuotta vanhoja kuvia.

Jos katselee aluetta jossa on viime vuosina ollut hieman ahkerampaa rakentamista (kuten esim st kilda road, Melbourne tai arabianranta Helsinki, jne, jne, jne) niin kuvissa on joko vanha tono tai tyhja tontti, vaikka talo on ollut valmis jo pari vuotta (ja rakennuskin kesti vuode paivat...)

Eli nou hata, itsekin juuri ollaan muuttamassa uuteen kotiin joka on muutaman vuotta vanha, mutta googlen kuvissa koko taloa ei viela edes ole.


arixmel

kylla siina ihan siisti muutam vuoden ikainen parikerroksinen ok talo seisoo, studion kylttikin oli olemassa talon kyljessa.
onnea matkaan
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

olenanna

Kiitos kaikille tosi paljon!  :god:
Rauhoitti mieltä ja hauska tietää että suomalaisia asuu lähettyvillä!  8)