Kutsukirje pdf

Aloittaja Emppu, heinäkuu 06, 2005, 16:34

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Emppu

Minulla on olemassa skannattu kutsukirje pdf:nä. Käyköhän se viisumihakemuksen liitteeksi vai tarvitsenko alkuperäisen allekirjoitetun? Kokemuksia?

eevis

emppu :D

en tieda mita viisumia olet hakemassa, mutta itse laitoin 457 eli business long stay -viisumini liitteeksi skannatut kuvat vahan joka lippulapusta, joka hakemukseen liittyi (todistuksia, kutsukirje jne.) eivatka ainakaan koskaan mitaan valittaneet...ja viisumi tuli. se vaan oli pirullista kun ainakin silloin (viime joulukuussako? huh kun aika menee...) se nettisivu hyvaksyi vain tietyssa muodossa olevat kuvat. eli varaudu vaikka .jpg ja .bmp, meinaan muistelisin etta se hyvaksyi vain .bmp-tiedostot skannauksille...mutta voin muistaa ihan vaarinkin. ...muistan vaan kironneeni sita kun jokainen piti suunnilleen erikseen kokeilla... :)
Dees - We will bloody bounce back!!!


eevis

ohhoh oonpa ma dille, sahan sanoit jo etta sulla on pdf-tiedosto...no niin puolen vuoden takaisella kokemuksella sanoisin siis etta mene kokeilemaan sinne sivulle missa niita tiedostoja saa liittaa, jos se ei hyvaksy siihen haluamaasi kohtaan pdf:aa, sitten skannaat sen kuvaksi. voihan vaikka olla etta ovat kehittaneet sita sivustoa ettei se toki enaa niin paljon... :confuse good luck!
Dees - We will bloody bounce back!!!


Emppu

Niin, voiko visiting academicia edes hakea online? Tai voiko paperihakemukseen laittaa sähköisiä liitteitä? Tai kelpaako kutsukirjeeksi printattu pdf?